Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
KIA XCeed 2020: To Ceed σε νέες περιπετειώδεις διαδρομές

KIA XCeed 2020: To Ceed σε νέες περιπετειώδεις διαδρομές

Η ΚΙΑ δημοσιοποίησε την πρώτη εικόνα της νέας και πιο περιπετειώδους έκδοσης που θα προστεθεί από το φθινόπωρο στην πολυπληθέστερη από ποτέ γκάμα του Ceed.

H κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής του XCeed, του νέου crossover που θα προστεθεί στο portfolio της, αποτελώντας την περιπετειώδη παραλλαγή στην γκάμα του Ceed.

To νέο μοντέλο θα τοποθετηθεί ανάμεσα σε Stonic και Sportage, δίνοντας μια ακόμα διέξοδο στην ΚΙΑ στη δημοφιλή κατηγορία των compact SUV.

Kατά το τεκμήριο αυτής της πρώτης εμφάνισής του, το XCeed δείχνει να ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο σχεδιαστικό DNA του Ceed και στα χαρακτηριστικά της κατηγορίας στην οποία θέλει να διαγωνιστεί, προβάλλοντας ένα μείγμα ήπιας περιπέτειας και δυναμισμού.

Εκτός από τα στοιχεία που παραπέμπουν απευθείας στα υπόλοιπα μέλη της γκάμας του Ceed, το XCeed δείχνει να διαφοροποιείται από τα συνήθη σχεδιαστικά πρότυπα των SUV της KIA, δίνοντας περισσότερη έμφαση στο δυναμισμό και υιοθετώντας μια λιγότερο τετραγωνισμένη σιλουέτα προς όφελος μιας πιο σπορ υπόστασης όπως φαίνεται από την χάραξη της τρίτης κολώνας και της γραμμής οροφής η οποία καταλήγει σε μια διακριτική αεροτομή.

Επί του παρόντος η KIA δεν έχει δημοσιοποιήσει στοιχεία που να αφορούν τα μηχανικά του μέρη ωστόσο βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα αντλήσει από την γκάμα κινητήρων που εφοδιάζει τα υπόλοιπα μέλη του Ceed.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες θα υπάρξει και μια plug-in υβριδική έκδοση η οποία αναμένεται να προστεθεί επίσης και στις επιλογές των Ceed Sportswagon και Proceed.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι το κατά πόσο το νέο μοντέλο θα εντάξει στις επιλογές του σύστημα τετρακίνησης.

Σε κάθε περίπτωση αυτό θα γίνει γνωστό σύντομα μιας και η πρεμιέρα του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης για τις συμβατικές εκδόσεις ενώ η plug-in υβριδική έκδοση αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2020.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024