Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκουρλέτης κατά ΜΜΕ: «Φταίνε για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»

Σκουρλέτης κατά ΜΜΕ: «Φταίνε για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»

Ο Πάνος Σκουρλέτης απέδωσε τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στον «ανορθόδοξο», όπως τον χαρακτήρισε, πόλεμο που δέχτηκε από τα ΜΜΕ.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο Action 24 κατηγόρησε τα ΜΜΕ ως μία από μία από τις αιτίες της βαριάς ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ ανέφερε πως το εμπάργκο των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί.

Παράλληλα, δικαιολόγησε την παρουσία της κ. Δούρου και του κ. Ηλιοπούλου στο κανάλι ΣΚΑΪ λέγοντας ότι εκείνοι συμμετείχαν σε θεσμοθετημένα debate.

«Έχουμε συγκεκριμένα μέσα που δεν υπηρετούν την ενημέρωση αλλά είναι εντεταλμένα μέσα, υπηρετούν ένα αντικυβερνητικό σχέδιο, υπάρχει πακτωλός χρημάτων από διάφορους πρόθυμους οικονομικούς κύκλους που προστρέχουν για αρωγή στη ΝΔ. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιος ανορθόδοξος πόλεμος και ήταν και μια από τις αιτίες της ήττας», τόνισε ο κ. Σκουρλέτη.

Υποστήριξε ακόμη ότι από την στιγμή που, κατά τον ίδιο, ο ΣΚΑΪ «δεν σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν πρέπει να σπάσει το εμπάργκο».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί η Ρένα Δούρου πήγε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Σκουρλέτης ισχυρίστηκε ότι η Περιφερειάρχης Αττικής πήγε στο πλαίσιο debates. «Οπουδήποτε μας κάλεσαν σε debate με συγκεκριμένους κανόνες και όρους οι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες πήγαν. Όμως οι βουλευτές μας δεν θα πάνε από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κανάλι κρατά την ίδια στάση», είπε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024