Ως μια οργανωμένη σκευωρία με στόχο τη σπίλωση συγκεκριμένων πολιτικών χαρακτηρίζει την υπόθεση της Novartis η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σχολιάζοντας τις νέες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση με τη φαρμακευτική εταιρεία, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως «το υπόμνημα του πρώην αντιεισαγγελέα διαφθοράς κ. Γιάννη Αγγελή ενισχύει τη διάχυτη πλέον πεποίθηση των πολιτών ότι στην υπόθεση Novartis υπήρξε μια οργανωμένη πολιτική σκευωρία».

Όπως επισημαίνουν τα στελέχη της Πειραιώς, στόχος ήταν η σπίλωση συγκεκριμένων πολιτικών, ανάμεσα στους οποίους είναι δύο πρωθυπουργοί και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.

«Ας γνωρίζουν όλοι ότι η αλήθεια στην εν λόγω υπόθεση θα λάμψει πολύ σύντομα» καταλήγει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Το υπόμνημα του πρώην αντεισαγγελέα διαφθοράς κ. Γιάννη Αγγελή που αποκαλύφθηκε χθες από την εφημερίδα “Πρώτο θέμα” ενισχύει τη διάχυτη πλέον πεποίθηση των πολιτών ότι στην υπόθεση Novartis υπήρξε μια οργανωμένη πολιτική σκευωρία με στόχο τη σπίλωση συγκεκριμένων πολιτικών, ανάμεσα στους οποίους είναι δύο πρώην πρωθυπουργοί και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.

Ας γνωρίζουν όλοι ότι η αλήθεια στην εν λόγω υπόθεση θα λάμψει πολύ σύντομα».

Γράψτε το σχόλιό σας