Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκόπελος: Βουτιές σε κρυστάλλινα νερά

Σκόπελος: Βουτιές σε κρυστάλλινα νερά

Η Σκόπελος, το νησί του συμπλέγματος των Βορείων Σποράδων που φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές του και τα πυκνά πευκοδάση του, προσφέρεται όσο λίγοι άλλοι νησιωτικοί προορισμοί της χώρας μας για απολαυστικές βουτιές σε κρυστάλλινα νερά

Η Σκόπελος, το νησί του συμπλέγματος των Βορείων Σποράδων που φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές του και τα πυκνά πευκοδάση του, προσφέρεται όσο λίγοι άλλοι νησιωτικοί προορισμοί της χώρας μας για απολαυστικές βουτιές σε κρυστάλλινα νερά.

Νότια από την πρωτεύουσα του νησιού, τη γραφική πόλη με τα πλακόστρωτα ανηφορικά δρομάκια, τα παραδοσιακά σπίτια και τα σημαντικά θρησκευτικά μνημεία, βρίσκονται ο Στάφυλος και ο Αγνώντας, παραθαλάσσιοι οικισμοί, χτισμένοι σε περιοχές με δαντελωτές ακρογιαλιές και γαλαζοπράσινα νερά.

Σε μικρή απόσταση από τον Αγνώντα, ο όρμος Λιμνονάρι εντυπωσιάζει χωρίς καμία αμφιβολία όσους τον ανακαλύπτουν.

Δυτικά από την πόλη της Σκοπέλου, ο Πάνορμος με την ωραία παραλία και το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα, η Αντρίνα, περιοχή με ακρογιαλιές εξαιρετικού κάλλους, η Μηλιά, ακρογιαλιά με χαρακτηριστικό βράχο στο μέσον της, και το Νέο Κλήμα (Έλιος), παραθεριστικός οικισμός σε περιοχή με θαυμάσιο φυσικό ανάγλυφο, γοητεύουν δικαιολογημένα τους παραθεριστές.

Εξάλλου, στη βόρεια ακτογραμμή του νησιού, η παραλία Περιβολιού, στην ευρύτερη περιοχή της Γλώσσας, και το Γλυστέρι, γραφικός όρμος σε απόσταση 5,5 χλμ ΒΔ από την πρωτεύουσα, είναι λιγότερο γνωστοί αλλά εξίσου ελκυστικοί προορισμοί για όσους αποζητούν τη γνωριμία με το γαλήνιο φυσικό περιβάλλον της Σκοπέλου.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024