Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα 10 μεγαλύτερα ντέρμπι του β΄ γύρου σε Δήμους

Αυτά είναι τα 10 μεγαλύτερα ντέρμπι του β΄ γύρου σε Δήμους

Τι κι αν μερικοί δήμοι και περιφέρειες έχουν ήδη «κλείσει» από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι των αυτοδιοικητικών που κοντράρονται ψήφο- ψήφο για την πρώτη θέση σε αυτόν τον γύρο.

Τι κι αν μερικοί δήμοι και περιφέρειες έχουν ήδη «κλείσει» από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι των αυτοδιοικητικών στον β΄γύρο που κοντράρονται ψήφο- ψήφο για την πρώτη θέση.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα καταγράφονται αρκετά ντέρμπι, τόσο στην Αττική όσο και στους δήμους της υπόλοιπης Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά ποιοι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές προηγούνται με μικρή απόκλιση από τους δεύτερους.

Δήμος Νέας Ιωνίας:

Με καταγεγραμμένο το 99,10%, η Θωμαΐδου Δέσποινα με τον συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» προηγείται με ποσοστό 51,03% από τον Μανούρη Παναγιώτη, ο οποίος την πλησιάζει απειλητικά με ποσοστό 48,97%.

Δήμος Ηλιουπόλεως

Ανάλογο ντέρμπι έχουμε και στον Δήμο Ηλιουπόλεως, όπου εκεί οι υποψήφιοι παλεύουν ψήφο-ψήφο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι αυτή την στιγμή πρώτος με 50,97% και ακολουθεί ο Βασίλης Βαλασόπουλος με 49,03%. Μέχρι στιγμής έχει ενσωματωθεί το 96,27% των ψήφων.

Δήμος Αιγάλεω

Ντέρμπι για γερά νεύρα υπάρχει και στο Αιγάλεω, καθώς η διαφορά στο ποσοστό είναι περίπου στο 0,10% διαφορά.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Γκίγκας με τον συνδυασμό «Συμμαχία για το Αιγάλεω» είναι μπροστά με 50,09% και ακολουθεί από κοντά ο Δημήτριος Μπίρμπας με 49,91%.

Δήμος Ζωγράφου

Μεγάλη αγωνία για την ανάδειξη του δημάρχου έχουν και οι υποψήφιοι στον Δήμο Ζωγράφου. Εκεί με ενσωμάτωση 96,40% πρώτος είναι ο Βασίλης Θώσας με 51, 15% , ενώ δεύτερος έρχεται μόλις με 48,85% η Σταματία Καφατσάκη- Βλάχου.

Δήμος Βύρωνος

Ντέμπι μέχρι τελικής πτώσης ήταν η καταμέτρηση ψήφων στον δήμο Βύρωνος, καθώς  σύμφωνα με το 100% της ενσωμάτωσης, πρώτος βγήκες ο Γρηγόρης Κατωπόδης με 50,37%. Ωστόσο για λίγο δεν κέρδισε ο δεύτερο, Χρήστος Γώγος, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 49,63%.

Δήμο Πρεσπών

Γερό ντέρμπι υπάρχει και στον δήμο Πρεσπών. Συγκεκριμένα, οι ψηφοφόροι μετά την Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται πως δυσκολεύτηκαν να ψηφίσουν νέο δήμαρχο, παρ΄όλο που και οι δύο είναι ανεξάρτητοι. Συγκεκριμένα, πρώτος είναι ο Παναγιώτης Πασχαλίδης με  ποσοστό 50,70% και ακολουθεί ο Βασίλης Τσέπας ακολουθεί με 49,30%.

Δήμος Ιωαννίτων

Μεγάλο ντέρμπι μέχρι τελικής στιγμής θα είναι η ανάδειξη του νικητή στον Δήμο Ιωαννίτων. Με ενσωματωμένο το 84,4% πρώτος είναι ο Θωμάς Μπέργκας με 50,25% και ακολουθεί με μικρή διαφορά ο Ελισάφ Μωυσής με 49,75%.

Δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων

Αγωνία θα έχουν και οι υποψήφιοι στην Ηλεία και συγκεκριμένα στον Δήμο Ανδρίτσαινας, καθώς το ποσοστό ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο είναι πολύ μικρό. Συγκεκριμένα, πρώτος με ενσωματωμένο το 78% είναι ο Διονύσιος Μπαλιούκος με 51,2% και ακολουθεί ο Παναγιώτης Δημητρούλοπουλος με ποσοστό 48,7%.

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

Ντέρμπι ανάμεσα στους υποψηφίους και της Αρχαίας Ολυμπίας επικρατεί αυτή την στιγμή καθώς με ενσωματωμένο το 90%, πρώτος είναι ο Γιώργος Γεωργιόπουλος με ποσοστό 51,47%, ενώ δεύτερος έρχεται ο Ευθύμιος Κοτζάς με 48,53%.

Δήμος Διδυμοτείχου

Και  για το τέλος αφήσαμε το μεγαλύτερο ντέρμπι των εκλογών, καθώς στον Δήμο Διδυμοτείχου και οι δύο υποψήφιοι είναι μέχρι στιγμής 50-50. Συγκεκριμένα με ενσωματωμένο το 28,38%, ο Χρήστος Τοκαμάνης έχει συγκεντρώσει ποσοστό 50%, το ίδιο και ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024