Η πολυσυζητημένη φιναλίστ του MasterChef 3, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από τον κόσμο.

Από τα πρώτα επεισόδια του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, η Σπυριδούλα είχε γίνει η παίκτρια που το κοινού αγαπούσε… να μισεί.

Η αντιπάθεια του κόσμου προς την παίκτρια συνεχίζεται, από ό,τι φαίνεται, και μετά το τέλος του MasterChef. Σε συνέντευξή της στο «ΤV ΕΘΝΟΣ» η Σπυριδούλα αποκάλυψε τις ακραίες επιθέσεις που έχει δεχτεί.

«Είναι πολύ περίεργο, έχω ακούσει μέχρι και «πες μου έναν λόγο που ίσιωσες τα μαλλιά σου σήμερα, αφού έτσι κι αλλιώς θα πεθάνεις αύριο» ή «είσαι αχώνευτη». Τους ενοχλεί το παραμικρό, γιατί απλά είμαι εγώ. Με βρίζουν γιατί δεν τους αρέσουν τα δόντια μου, τα μαλλιά μου, μου λένε να πάθω καρκίνο, να μην κάνω παιδιά, να μην έχω λεφτά, να με θάψουν. Τους ενοχλούν τα πάντα» δήλωσε η φιναλίστ του Μaster Chef.

Βέβαια, υπάρχουν και πιο πολιτισμένες αντιδράσεις, καθώς έχει δεχτεί και θετικά σχόλια για την εμφάνισή της, ενώ αρκετός κόσμος και ειδικά παιδάκια ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί της.