Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός πυροδοτεί και τη «βόμβα» του Σκρτελ λένε οι Τούρκοι

Ο Ολυμπιακός πυροδοτεί και τη «βόμβα» του Σκρτελ λένε οι Τούρκοι

Ο Μάρτιν Σκρτελ αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και αναμένεται στην Αθήνα για τις υπογραφές, σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά φέρεται να βρίσκεται κοντά σε νέα «βόμβα».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Τουρκία, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει βελτιωμένη προσφορά για την απόκτηση του Μάρτιν Σκρτελ και ο Σλοβάκος αμυντικός απάντησε θετικά.

Σύμφωνα με την ajansspor.com, ο Ολυμπιακός «τα βρήκε» με τον στόπερ της Φενέρμπαχτσε για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στο δημοσίευμα οι Τούρκοι τονίζουν ότι ο Σκρτελ έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ βρίσκεται καθημερινά στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και η υπόθεση τείνει να γίνει σίριαλ από τους Τούρκους, οι οποίοι όμως αναφέρουν ότι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο λιμάνι.

Στο δημοσίευμα θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία, όμως δεν γίνονται γνωστές λεπτομέρειες, παρα μόνο ότι αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024