Ορκίστηκε ελληνίδα πολίτης η Κωνσταντίνα Κούνεβα
Στο γραφείο πολιτογράφησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής βρέθηκε η Κωνσταντίνα Κούνεβα, προκειμένου να ορκιστεί ελληνίδα πολίτης.
Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στις εκλογές της 26ης Μαΐου, βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να ορκιστεί ελληνίδα πολίτης.
Όπως έγραψε η ίδια στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, βρέθηκε μαζί με άλλους πολίτες στο γραφείο πολιτογράφησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για να υπογράψουν το πρακτικό της ορκωμοσίας και να απαγγείλουν το σχετικό όρκο στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.
«Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή συμβαίνουν ακόμη και στους πιο ταπεινούς χώρους», τόνισε η κ. Κούνεβα που απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια τον περασμένο Δεκέμβριο.
- Άρσεναλ, η τέχνη του να υποφέρεις
- Βουλή: Κλήση Τζαβέλλα στη Θεσμών και Διαφάνειας ζητά η Κωνσταντοπούλου – Πιέσεις της αντιπολίτευσης να στηριχθεί η εξεταστική για υποκλοπές
- Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας για τη ζωή του Άντονι Μπουρντέν
- Επίδομα Παιδιού Α21: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα την Παρασκευή 8 Μαΐου
- Ο Δήμος Αμυνταίου ξανά στον σιδηροδρομικό χάρτη
- Τα fashion κομμάτια που ξεχωρίσαμε στο SHOPFLIX για τη νέα σεζόν
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- Ryanair: Ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι κλείνει τη βάση της στη Θεσσαλονίκη – Το «παράθυρο» που αφήνει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442