Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μανώλης Όθωνας : Όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων

Μανώλης Όθωνας : Όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων

Έμμεση αναφορά του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά εν όψει του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σε μια έμμεση αναφορά, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας, έδωσε το στίγμα των προθέσεων του Κινήματος εν όψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αθήνα.

Ο Μανώλης Όθωνας δήλωσε στον Real fm: «Ολοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων», εννοώντας σαφώς τον Κώστα Μπακογιάννη.

Αλλωστε ο Μ. Όθωνας αναφέρθηκε θετικά για τον κ. Μπακογιάννη στη διάρκεια της συνέντευξής του, σημειώνοντας: «στον Δήμο της Αθήνας, οι Αθηναίοι πολίτες είχαν καλύτερη επιλογή από το δίλημμα που τίθεται την Κυριακή που ήταν ο Παύλος Γερουλάνος. Θεωρούμε ότι και ως πρόσωπο και ως συλλογικότητα και ως προγραμματική πρόταση ήταν μία επιλογή η οποία πήγε καλά αλλά άξιζε καλύτερα και η Αθήνα έχασε μία ευκαιρία…»

Πρόσθεσε ωστόσο: «Εγώ ελπίζω ότι ο επόμενος δήμαρχος, που όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι, θα επιβεβαιώσει ότι είναι ανοικτός σε ιδέες, προτάσεις όλων των παρατάξεων, που θα κάνουν την Αθήνα καλύτερη».

Επισήμως, ωστόσο, αναφερόμενος στο τι θα πράξει το Κίνημα Αλλαγής στον β’ γύρο απάντησε: «Εμείς ως ΚΙΝΑΛ είπαμε ότι μόνο τα ίδια και αυτοδιοικητικά σχήματα στα οποία δώσαμε στήριξη σε δήμους και περιφέρειες, έχουν την επίγνωση και των τοπικών ιδιαιτεροτήτων και των προγραμματικών αποτυπώσεων όλων των συνδυασμών και επομένως αυτά και μόνα αυτά μπορούν να κρίνουν αν και τι θέση θα πάρουν».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024