Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της ΑΕΚ με 28-21, έκανε το 3-1 στην σειρά των τελικών της Handball Premier και κατέκτησε το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Ζαραβίνας, στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του από το πρώτο λεπτό του αγώνα, αλλά και στην ενότητα που υπήρξε όλη τη χρονιά στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Στο τέλος της χρονιάς η κούραση, ψυχολογική και σωματική, είναι τεράστια και γίνεται πιο μεγάλη από την πίεση του τίτλου. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί μείναμε ενωμένοι όλη τη χρονιά.

Το «θέλω», το κίνητρο και η μεγάλη καρδιά κατάφεραν, όποτε χρειάστηκε, να «τραβήξουν» την ομάδα προς τα πάνω. Ήμασταν το τελευταίο τμήμα από την ομάδα του Ολυμπιακού και ο κόσμος ήθελε ακόμη έναν τίτλο κι αυτό για εμάς ήταν ακόμη ένα κίνητρο.

Τώρα, για τον αγώνα σήμερα, το τεχνικό κομμάτι του αγώνα είναι δευτερευούσης σημασίας. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι είμαστε καλύτεροι».

«Αυτό που συνέβη στο γήπεδο είναι λυπηρό. Κανείς δεν θέλει να συμβαίνουν αυτά. Τώρα εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε πως θα εμφανιστούμε τη νέα χρονιά», τόνισε για τα επεισόδια την ώρα του αγώνα και τη διακοπή.