Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σ. Σακοράφα: «Ο Τσίπρας έκανε μεγάλο κακό στην Αριστερά»

Σ. Σακοράφα: «Ο Τσίπρας έκανε μεγάλο κακό στην Αριστερά»

Η Σοφία Σακοράφα μίλησε στο One Channel για τον ΣΥΡΙΖΑ και για το ΜεΡΑ 25

«Με ενόχλησε πιο πολύ η διαδικασία, όχι ότι έχασα την έδρα» είπε η Σοφία Σακοράφα, η οποία έχασε την έδρα στην ευρωβουλή με το ΜέΡΑ25 για ελάχιστες ψήφους. Μιλώντας στην εκπομπή στο One Direct υπογράμμισε ότι «πάμε παρακάτω, τώρα έχουμε εθνικές εκλογές», απαντώντας όμως πως «δεν έχω αποφασίσει αν θα κατέβω υποψήφια στις εθνικές εκλογές». Αναφορικά με την πορεία της και το γιατί δεν επέλεξε κάποιο άλλο κόμμα που είχε περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί απάντησε ότι «από τη μέρα που αποχώρησα από το ΠΑΣΟΚ, όταν διαφώνησα κάποια στιγμή με το Μνημόνια, έχω ακολουθήσει έναν τέτοιο δρόμο».

Ερωτηθείσα για τον Γιάνη Βαρουφάκη απάντησε πως έχει πάρα πολλούς θαυμαστές και συμπλήρωσε πως «κατέβηκε συμβολικά, γιατί είναι εκείνος που ξεκίνησε την ευρωπαϊκή άνοιξη και ήθελε να δώσει ένα στίγμα ότι όλοι μπορούμε να κατεβούμε και να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε σε μια Ευρώπη που αρχίζει και μαυρίζει». Στη συνέχεια χαρακτήρισε «αναμενόμενη την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από το μηνύματα που παίρναμε από τον κόσμο». «Πρέπει και οι ίδιοι να κάνουν αυτοκριτική και το μόνο που δεν κάνουν αυτή τη στιγμή είναι αυτοκριτική» συμπλήρωσε.

Επιπροσθέτως συμπλήρωσε ότι «ενέδωσε πολύ εύκολα στους θεσμούς και είναι από αυτούς που ψήφισαν το πιο σκληρό Μνημόνιο». «Θέλω να πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί και στις εθνικές εκλογές» κατέληξε. Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως «έκανε ένα μεγάλο κακό στην αριστερά και έκανε ένα μεγάλο κακό στους πολίτες από τους οποίους έσβησε την ελπίδα και πέρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει εναλλακτική».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024