Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Giambattista Valli: Το «Project Love» στις Κάννες

Giambattista Valli: Το «Project Love» στις Κάννες

Το πρότζεκτ του Giambattista Valli (Τζιαμπατίστα Βάλι) με την πολυεθνική εταιρεία ένδυσης H&M αποτελεί την συνεργασία της χρονιάς.

Το πρότζεκτ του Giambattista Valli (Τζιαμπατίστα Βάλι) με την πολυεθνική εταιρεία ένδυσης H&M αποτελεί την συνεργασία της χρονιάς και πολλά διάσημα πρόσωπα έχουν ήδη δοκιμάσει τις δημιουργίες του Ιταλού σχεδιαστή.

Η επονομαζόμενη συλλογή «Project Love» παρουσιάστηκε στο γκαλά Cinema Against AIDS του amfAR (του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Έρευνα για το AIDS) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με τις Κένταλ Τζένερ, H.E.R., Κιάρα Φεράνι, Μπιάνκα Μπαντολίνι και τους Κρις Λι (Li Yuchun) Ρος Λιντς να εμφανίζονται με κάποιες από τις δημιουργίες.

Η συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες, τα οποία διακρίνονται φυσικά για την υψηλή αισθητική και την κομψότητα του Ιταλού δημιουργού.

Στην εν λόγω συλλογή συμπεριλαμβάνονται οι τουαλέτες και τα θηλυκά αέρινα φορέματα, με τούλινες ή δαντελένιες λεπτομέρειες, για τα οποία είναι γνωστός ο Valli.

Οι δημιουργίες της συλλογής «Project Love» διατίθενται από το περασμένο Σάββατο, σε επιλεγμένα καταστήματα H&M, όπως ανακοινώθηκε στο Instagram της εταιρείας, ενώ η πλήρης συλλογή Giambattista Valli x H&M θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Νοεμβρίου.

Η σουηδική πολυεθνική εταιρεία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με ποικίλους οίκους υψηλής ραπτικής, προωθώντας την καλαισθησία της υψηλής μόδας, όπως Karl Lagerfeld και Comme des Garçons.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024