Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέρκελ: Οι Πράσινοι επέλεξαν θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες

Μέρκελ: Οι Πράσινοι επέλεξαν θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες

Στην επιλογή θεμάτων που ενδιαφέρουν τους πολίτες απέδωσε η Άνγκελα Μέρκελ το καλό αποτέλεσμα των Πρασίνων στις ευρωεκλογές.

Tα καλά αποτελέσματα των πρασίνων στις ευρωεκλογές οφείλονται στην επιλογή θεμάτων που ενδιαφέρουν τους πολίτες, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. «Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η κλιματική αλλαγή», ανέφερε συνέντευξή της στο CNN.

Όσον αφορά στην απόδοση του κόμματός της η κ. Μέρκελ αναφέρε ότι «αισθανόμαστε πως έχουμε καθήκον να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στις ευρωπαϊκές εκλογές. Τόνισε επίσης ότι το κόμμα της «είναι η ισχυρότερη δύναμη και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή των προσώπων για τα αξιώματα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης».

Υπενθυμίζεται ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στο οποίο ανήκει το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας, συμμετείχε στον προεκλογικό αγώνα με κορυφαίο υποψήφιο τον Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος έχει ελπίδες να γίνει ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024