Παίκτες με θητεία στην Ελλάδα συνελήφθησαν για κύκλωμα στημένων
Η εφημερίδα El Pais αναφέρει ότι η ισπανική αστυνομία συνέλαβε μεταξύ άλλων για κύκλωμα στημένων αγώνων τους Ραούλ Μπράβο με τον Ινίγο Λόπεθ
Στην εξάρθρωση κυκλώματος που έστηνε παιχνίδια στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου προχώρησε η ισπανική αστυνομία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας El Pais.
Πάντα με βάση τις πληροφορίες της εφημερίδας, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και δύο παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Ραούλ Μπράβο που έπαιξε σε Ολυμπιακό, Άρη και Βέροια και τον Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.
Πάντα με βάση το ρεπορτάζ της El Pais, στα χέρια της αστυνομίας είναι και ο Μπόρχα Φερνάντεθ (παίκτης της Βαγιαδολίδ), ο Σάμουελ Αλόνσο (Χετάφε) καθώς και ο παλαίμαχος παίκτηςμ Κάρλος Αράντα.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του προέδρου της Ουέσκα, Αγουστίν Λασαόσα καθώς και του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ισπανικής ομάδας, Χουάν Κάρλος Γκαλίνδο.
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442