Με τον καλύτερο τρόπο προσπαθεί να αντικαταστήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Γάλλος σταρ είναι με τα… δύο πόδια εκτός Μαδρίτης και τα ισπανικά ΜΜΕ στέλνουν τον Έντινσον Καβάνι στους «ροχιμπλάνκος».
Ο Ουρουγουανός επιθετικός που βρίσκεται από το 2013 στην Παρί Σεν Ζερμέν και έχει σαρώσει τα πάντα στην Γαλλία, παρουσιάζεται θετικός σε μια αλλαγή στην καριέρα του και σύμφωνα με την «Cadena Ser» δεν θα έλεγε όχι να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε.
Παράλληλα εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν και με τον Ντιέγκο Κόστα ο οποίος μετά την κακή χρονιά που έκανε δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα κάτι που θα άνοιγε ακόμη περισσότερο τον δρόμο για τον Καβάνι.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.