Βγήκε από την εντατική η 8χρονη Αλεξία
Σε θάλαμο νοσηλείας στην πρώτη χειρουργική κλινική, στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε η μικρή Αλεξία που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα στη Θήβα
Βγήκε από την Εντατική, το μεσημέρι γης Δευτέρας, η 8χρονη Αλεξία, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, στην αυλή του σπιτιού της στη Θήβα, ανήμερα το Πάσχα.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε o Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η μικρή Αλεξίας μεταφέρθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι σε θάλαμο νοσηλείας στην πρώτη χειρουργική κλινική, στο νοσοκομείο Παίδων.
«Έγινε το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Ελπίζουμε η Αλεξία να επανέλθει γρήγορα γιατί μας έχει λείψει», δήλωσαν συγκινημένοι οι γονείς της.
- Βενεζουέλα: 7ημερο εθνικό πένθος ενώ αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Αγώνας επιβίωσης για τους επιζώντες
- Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη με την εξέταση μαρτύρων
- Τα πανεπιστήμια εκπέμπουν SOS για το επίπεδο των φοιτητών
- Η Τόρι Σπέλινγκ για τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι
- Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
- Κρήτη: Στην Αθήνα 6χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο – Μάχη για να σωθεί το πόδι του
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442