Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραμιλούν οι Αλβανοί με Μπουλάρι : «Εχει τρομερά προσόντα»

Παραμιλούν οι Αλβανοί με Μπουλάρι : «Εχει τρομερά προσόντα»

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό επιθετικό του Ολυμπιακού

Ως ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του αλβανικού ποδοσφαίρου χαρακτήρισε τον Εμιλιάνο Μπουλάρι ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι. Ο τεχνικός της ομάδας Ελπίδων της γειτονικής χώρας, τόνισε ότι ο 17χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού έχει τρομερά φυσικά προσόντα και τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει ένα από τα βασικά στηρίγματα της Εθνικής Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Μπουλάρι αποτελεί ένα από τα κορυφαία κεφάλαια της Εθνικής Αλβανίας. Ήρθε με την Ελπίδων κι ας έχει 3-4 χρόνια διαφορά με τους συμπαίκτες και αντιπάλους του, καθώς έχει τρομερά φυσικά προσόντα.

Αν συνεχίσει να παίζει έτσι όπως στον Ολυμπιακό φέτος ή όπου αλλού συνεχίσει του χρόνου, τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το βασικό στήριγμα της Αλβανίας. Μην σας φανεί περίεργο, αν κληθεί πολύ σύντομα και στην πρώτη ομάδα».

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπούσι αποθεώνει τον «ερυθρόλευκο» στράικερ. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αναφερθεί επίσης στον νεαρό επιθετικό της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

«Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, που αγωνίζεται στην Ελλάδα, θα εξελιχθεί σε σπουδαίο επιθετικό. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την εθνική Αλβανίας», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024