Οι Πανελλήνιες πλησιάζουν. Μια πολύ σπουδαία στιγμή για όσους μαθητές επένδυσαν κόπο και χρόνο για μια ολόκληρη χρονιά.
Τελειώνει μια όμορφη και σημαντική περίοδος, η σχολική ζωή, και αρχίζει μία νέα, εξίσου όμορφη, η ζωή του φοιτητή ή του σπουδαστή.
Οι μαθητές εντείνουν το διάβασμά τους, ωστόσο το άγχος έχει αρχίσει να αυξάνεται. Ορισμένες συμβουλές από την Κατερίνα Βιζούρη, μαθηματικό και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.