Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Harry Styles : Ερωτική εξόρμηση στο Malibu με γνωστό μοντέλο

Harry Styles : Ερωτική εξόρμηση στο Malibu με γνωστό μοντέλο

Ποιο είναι το μοντέλο στο πλευρό του πανέμορφου τραγουδιστή;

Όλοι γνωρίσαμε τον πανέμορφο τραγουδιστή μέσα από το μουσικό boy band «One Direction» που προκάλεσε το παραλήρημα πλήθους θαυμαστριών  σε όλο το κόσμο.

Ήταν τότε που ο ταλαντούχος Harry είχε ακόμα μακρυά πλούσια μαλλιά και την χαρακτηριστική φράντζα που τον έκανε για πολλές αξιολάτρευτο.

View this post on Instagram

The sexy curly haired one 🙂 Zayn x

A post shared by One Direction (@onedirection) on

Ο Harry από τότε είχε το μεγαλύτερο fan club κι αυτό γιατί έχει κάτι ανάμεσα σε rock star και bad boy, ένας συνδυασμός που έχει την τάση να αρέσει στα κορίτσια.

Τον Ιανουάριο, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες ότι ο γνωστός τραγουδιστής, μετά τον χωρισμό του με το μοντέλο Camille Row, έβγαινε με την Kiko Mizuhara, ένα μοντέλο με καταγωγή από την Ιαπωνία και την Αμερική.

Τέσσερις μήνες μετά, ο Harry «πιάνεται» από κάμερα που βρισκόταν στον χώρο να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία με μία μπάλα και δίπλα του ένα πασίγνωστο μοντέλο όχι όμως με εκείνο που νομίζαμε.

Ο λόγος για την Kaia Gerber, την κόρη της Cindy Crawford, με την οποία ο τραγουδιστής γνωρίζεται για πάνω από τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, τον Σεπτέμβρη φωτογραφήθηκαν μαζί σε μία συναυλία των Eagles στην Καλιφόρνια.

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η σχέση να είναι κάτι πέρα από φιλική,  η αλήθεια είναι ότι οι δύο σταρ φωτογραφίζονται μαζί όλο και πιο συχνά, πράγμα που κάνει τους φαν και των δύο να αναρωτιούνται διαρκώς «πότε επιτέλους θα το ανακοινώσουν;».

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024