Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gazzeta Dello Sport : Αποχωρεί από τη Ρόμα ο Μανωλάς

Gazzeta Dello Sport : Αποχωρεί από τη Ρόμα ο Μανωλάς

Την απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Ρώμη έχει πάρει ο Κώστας Μανωλάς, με ευρωπαϊκούς κολοσσούς να σχηματίζουν ουρά για την απόκτησή του

Την τελευταία του σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα φαίνεται πως διανύει ο Κώστας Μανωλάς. Όπως αναφέρει η Gazzetta Dello Sport, ο Έλληνας αμυντικός έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη θητεία του στους «τζιαλορόσι», αποχαιρετώντας τη Ρώμη έπειτα από παρουσία πέντε ετών.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο 28χρονος δεν θα χρειαστεί να περιμένει πολύ για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η Γιουβέντους ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του.

Η ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη μόνο αποθαρρυντική δεν είναι για τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι ετοιμάζονται να ενισχυθούν στον κέντρο της άμυνας μετά και την απόσυρση του Αντρέα Μπαρζάλι.

Πάντως, η «Γηραιά Κυρία» δεν είναι η μοναδική που καλοβλέπει την περίπτωση του Έλληνα διεθνή, καθώς σύμφωνα με τα ξένα Μέσα τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχουν με τη σειρά τους στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024