Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Δεν τιμούν τη Θεσσαλονίκη οι εικόνες μουσαμάδων και ακίνητων βαγονιών

Μητσοτάκης: Δεν τιμούν τη Θεσσαλονίκη οι εικόνες μουσαμάδων και ακίνητων βαγονιών

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε μία κίνηση με έντονο συμβολισμό, προτίμησε να κλείσει την προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του στη Μακεδονία, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα ότι η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να αμβλύνει τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το βράδυ θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο λιμάνι.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε μία κίνηση με έντονο συμβολισμό, προτίμησε να κλείσει την προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του στη Μακεδονία, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα ότι η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να αμβλύνει τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το πρωί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου, Νίκου Ταχιάου. «Αν ψήφιζα στη Θεσσαλονίκη θα ψήφιζα το Νίκο για δήμαρχο είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Στις δημοτικές εκλογές ψηφίζετε για την πόλη σας και τα κομματικά χρίσματα δεν έχουν καμία σημασία. Η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας και αξίζει καλύτερα. Και είμαι εδώ την επόμενη μέρα να δουλέψω μαζί με την επόμενη δημοτική αρχή τον Νίκο Ταχιάο και τον Απόστολο Τζιτζικωστα» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ειδική μνεία ο κ. Μητσοτάκης και στην ανομία που επικρατεί στη χώρα, επαναλαμβάνοντας ότι η πάταξή της είναι πρώτη προτεραιότητα για την ΝΔ.

«Θα επαναφέρουμε το νόμο και την τάξη στη χώρα, θα πετάξουμε τους κουκουλοφόρους έξω από τα πανεπιστήμια και θα στηρίξουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πάνω από όλα είμαστε εδώ για να σας αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια που σας αρμόζει. Δεν ταιριάζει στη Θεσσαλονίκη η εικόνα των μουσαμάδων σας προσβάλει. Θα είμαι αρωγός στην επόμενη δημοτική και περιφερειακή αρχή» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έστειλε για μία ακόμα φορά μήνυμα ενότητας.

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες και να κάνουμε τις ζωές των Ελλήνων καλύτερες. Το βράδυ της Κυριακής δε θα έχει κανείς αμφιβολία ότι συντελείται μεγάλη πολιτική αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας από όλους να δώσουν το παρών το βράδυ στην ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στο λιμάνι της πόλης.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024