Απειλές για την υψηλή χρηματική εγγύηση που καλείται να καταβάλει μέλος της οργάνωσης που συνελήφθη μετά τις μπογιές στην Βουλή εκτοξεύει τώρα ο Ρουβίκωνας.

Απειλές για την υψηλή χρηματική εγγύηση που καλείται να καταβάλει εντός 20 ημερών μέλος της οργάνωσης που συνελήφθη για την επίθεση με μπογιές στη Βουλή «εκτοξεύει» τώρα ο Ρουβίκωνας.

Μέσω ανάρτησης στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα εκτοξεύει απειλές για τα 30.000 ευρώ της εγγύησης λέγοντας  πως «Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη και θα ξεφτιλίσουμε το μπουρ@@ το κράτος σας».

Αναλυτικά γράφει το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης:

«Τριάντα χιλιάδες ευρώ (30.000) εγγύηση επέβαλε ο ανακριτής πριν λίγο στον σύντροφό μας για την παρέμβαση στην Βουλή. Το οποίο ποσό πρέπει να πληρωθεί εντός 20 ημερών αλλιώς θα οδηγηθεί στην φυλακή. Σύμφωνα με την πληροφορία που υπάρχει πως έχουν ταυτοποιηθεί άλλα 3 άτομα για την συγκεκριμένη δράση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το συνολικό ποσό εγγυήσεων να εκτιναχθεί στα 120.000 ευρώ.

Μας είχε μπει η σκέψη μετά την τελευταία παρέμβαση να μπούμε σε μια περίοδο αποκλιμάκωσης. Μετά την τελευταία εξέλιξη εχω να πω το εξής: Αυτό που έγινε σήμερα θα το πληρώνετε στον αιώνα τον άπαντα. Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη. Θα ξεφτιλίσουμε το μπουρδέλο το κράτος σας σε όλο τον κόσμο. Και όσοι έχετε πάρει μέρος στην κατασταλτική επιχείρηση εναντίον μας θα δείτε την φάτσα σας και το όνομα σας να διακινείται πανελλαδικά.»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr