Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Astra Estate 2020: Γερμανική λογική με γαλλικά γονίδια

Opel Astra Estate 2020: Γερμανική λογική με γαλλικά γονίδια

Η ανανεωμένη εκδοχή του γερμανικού μοντέλου αναμένεατι να αξιοποιήσει μηχανικά σύνολα και τεχνολογίες από το οπλοστάσιο του ομίλου

Φωτογραφίες: Automedia

Toν περασμένο Απρίλιο εντοπίστηκε από το φωτογραφικό μια ελαφρώς καμουφλαρισμένη εκδοχή της hatchback έκδοσης του ανανεωμένου Astra η οποία πλέον δίνει τη σκυτάλη στην πρακτικότερη έκδοση αμαξώματός του που καταλαμβάνει τα πεδία δοκιμών, επιβεβαιώνοντας, από τα τμήματα που καλύπτονται ακόμα από καμουφλάζ, ότι οι σχεδιαστικές αλλαγές θα επικεντρωθούν κυρίως στο μπροστινό τμήμα του μοντέλου.

Το νέο Astra δείχνει να υιοθετεί μια αρκετά διαφορετική γρίλια με διαφορετικό μοτίβο ενώ ανασχεδιασμένο δείχνει και το χαμηλότερο τμήμα. Τη γρίλια πλαισιώνουν νέα φωτιστικά σώματα τα οποία στην προκειμένη περίπτωση αξιοποιούν στοιχεία αλογόνου αν και οι ακριβότερες εκδόσεις θεωρείται βέβαιο ότι θα επωφεληθούν από LED.

Στο πίσω τμήμα δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις ωστόσο αυτό πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον. Το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο που εντοπίζει κανείς είναι τα διακριτικά EcoTec D τα οποία υποδηλώνουν σαφώς ότι πρόκειται για πετρελαιοκίνητη έκδοση.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες, η ανανεωμένη εκδοχή τoυ Astra να αξιοποιήσει κινητήρες του ομίλου PSA όπου πλέον ανήκει η Opel.

Aν επαληθευτεί το συγκεκριμένο σενάριο, το πρωτότυπο Astra πρέπει να εξοπλίζεται με τον BlueHDi των 1,5 λίτρων από την γκάμα του 508, ο οποίος θα ήταν ιδανικός να αντικαταστήσει τα diesel μοτέρ των 1,6 λίτρων με τα οποία εφοδιάζεται το γερμανικό μοντέλο στην σημερινή εκδοχή του.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τους κινητήρες βενζίνης ενώ, δεν θα προκαλούσε εντύπωση το ανανεωμένο Astra να “φιλτράρει” και άλλου είδους τεχνολογίες από το οπλοστάσιο του ομίλου PSA.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024