Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020
LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κοροναϊός: Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως

Πράσινο φως από τον Άρειο Πάγο για άδεια στον Κουφοντίνα – Νέα συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου

Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το βούλευμα που δεν ενέκρινε άδεια στον πολυισοβίτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα

Πράσινο φως από τον Άρειο Πάγο για άδεια στον Κουφοντίνα – Νέα συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου

Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το βούλευμα που δεν ενέκρινε άδεια στον πολυισοβίτη της «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το ΣΤ’ τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου έκρινε ότι και όσοι έχουν καταδικαστεί σε περισσότερες από μία φορά ισόβια, έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν τακτικές άδειες από τη φυλακή.

Οι Αρεοπαγίτες υιοθέτησαν την εισήγηση της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένης Δημητρίου  η οποία  είχε ασκήσει αναίρεση στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών του Βόλου.

Η κ. Ξένη Δημητρίου είχε την άποψη ότι και ο Κουφοντίνας πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις του νόμου για να πάρει άδεια.

Πλέον, η υπόθεση επιστρέφει στο δικαστικό συμβούλιο του Βόλου, το οποίο με νέα σύνθεση θα αποφασίσει εάν θα δώσει άδεια στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα. Θα κρίνει δηλαδή εάν εκτός από τις τυπικές προϋποθέσεις πληροί και τις ουσιαστικές.

Επιθέσεις κι εκβιασμοί

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών το δικαστικό συμβούλιο ομόφωνα είναι αποφανθεί ότι ο Κουφοντίνας δεν πρέπει να πάρει άδεια κυρίως για το λόγο ότι δεν έχει μετανιώσει. Από τότε συνέβη μπαράζ επιθέσεων από αντιεξουσιαστές καθώς και διαδηλώσεις υπέρ του εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Το αποκορύφωμα ήταν η επίθεση με μπογιές στη Βουλή, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου και να εξευτελίζουν τη χώρα. Στη συνέχεια είχαμε επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη όπου άγνωστοι έγραψαν άθλια συνθήματα κατά του πατέρα του ο οποίος είχε δολοφονηθεί από τα χέρια του Κουφοντίνα και των συντρόφων του.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου και ο χρόνος που θα εκδοθεί με δεδομένο ότι την Κυριακή έχουμε τις εκλογές.

Πολλοί φοβούνται ότι μια ενδεχόμενη αρνητική απάντηση στο αίτημα για άδεια στον Κουφοντίνα θα πυροδοτήσει νέο κύκλο επιθέσεων, κάτι που δεν το επιθυμεί το Μαξίμου μιας και θεωρεί ότι έχει πολιτικό κόστος το οποίο καρπούται ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει σε πρώτη γραμμή την ατζέντα της ασφάλειας.

Από την άλλη ενδεχόμενη ανατροπή της ομόφωνης απόφασης περί μη χορήγησης άδειας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως νίκη του «Ρουβίκωνα» καθώς θα έχει περάσει έτσι ο εκβιασμός σε βάρος της Δικαιοσύνης.

H ΝΔ

«Η ΝΔ δεν θα σχολιάσει τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης. Θα υπενθυμίσει, ωστόσο, στους πολίτες ότι, εφόσον την εμπιστευθούν οι πολίτες, είναι δέσμευσή της να αλλάξει άμεσα το νόμο για τις άδειες που δίνονται σήμερα ακόμη και σε αμετανόητους δολοφόνους», ήταν η αντίδραση της Πειραιώς.

Τι έλεγε το σκεπτικό της απόρριψης του αιτήματος

Με το σκεπτικό ότι ο πολυισοβίτης της 17Ν , ο οποίος εκτίει ποινή 11 φορές σε ισόβια κάθειρξη, «δεν είναι πρόθυμος να αλλάξει στάση ζωής, αλλά εμμένει στην άποψή του περί ένοπλης ανατροπής του «κρατικού μονοπωλίου της βίας» και άρα καθιστά εναργές ότι ευκαιρίας δοθείσης, δεν αποκλείεται να τελέσει και νέες αξιόποινες πράξεις ιδιαίτερης απαξίας», οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου ομόφωνα απέρριψαν με βούλευμά τους το αίτημα του κρατούμενου για χορήγηση νέας άδειας.

Οι δικαστές, όπως προκύπτει από το σκεπτικό του βουλεύματός τους , συνεκτίμησαν το γεγονός ότι ο καταδικασμένος Δ.Κουφοντίνας « καλεί σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς υποστήριξη του αγώνα του για τη λήψη άδειας εξόδου από το σωφρονιστικό κατάστημα και ομάδες εκτός της φυλακής, αμφισβητήσιμης νομιμότητας, αναφερόμενος και πάλι στο κόκκινο νήμα της ζωής, που από το μέσο άνθρωπο δύναται να ερμηνευθεί και ως «αίμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βούλευμά τους οι δικαστικοί λειτουργοί επικαλούνται και την τελευταία ανάρτηση ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα , ενόψει της δικής του κρίσης για την υπόθεση.

Μεταξύ άλλων για να στοιχειοθετήσουν το δικό τους «όχι» οι δικαστές αναφέρουν στο βούλευμά τους :

*Eρευνητέο ερμηνευτικά τυγχάνει το ζήτημα της δυνατότητας χορήγησης τακτικής αδείας σε καταδικασμένους σε πλείονες της μίας ποινές ισοβίου καθείρξεως. Κατά την κρίση του Συμβουλίου τούτου, εφόσον ουδέν προβλέπεται, ούτε ρυθμίζεται ως προς τη χορήγηση αδείας σε καταδικασμένους σε πλείονες της μίας ποινές ισοβίου καθείρξεως, δεν είναι επιτρεπτή, κατ` άρθρο 55 παρ. 1 ΣΚ, η χορήγηση τακτικής αδείας στις περιπτώσεις αυτές, διότι ο νομοθέτης θα το προέβλεπε ρητά.

*Στην έννοια του σωφρονισμού, δεν περιλαμβάνεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο ιδεολογική μεταστροφή του καταδίκου. Ευλόγως, όμως, η έννομη τάξη συναρτά το σωφρονισμό του καταδίκου με την μη τέλεση νέων εγκλημάτων, ήτοι, ευθέως με το σεβασμό προς τα έννομα αγαθά, μεταξύ δε αυτών προεχόντως αυτό της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας αορίστου αριθμού προσώπων.

*Οι δηλώσεις «να αντισταθούμε στην κρατική τρομοκρατία», «να ξαναπιάσουμε το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων» και «η ένοπλη δράση δείχνει το δρόμο για την κλιμάκωση του κοινωνικού και του πολιτικού αγώνα», οι οποίες παραπέμπουν ευθέως στη βία, όχι μόνο δεν αποτελούν ένδειξη μίας πορείας σωφρονισμού και σεβασμού της έννομης τάξης, αλλά αντιθέτως καταδεικνύουν ένα πρόσωπο που εμπράκτως και σταθερά αποτάσσεται την έννομη τάξη, δοθέντος ότι δεν αποτελούν απλά μία ιδεολογική τοποθέτηση του εν λόγω καταδίκου, ούτε μία αυθόρμητη αντίδρασή του υπό ορισμένες συνθήκες συναισθηματικής πίεσης.

*Ενδεικτικό δε στοιχείο της προσωπικότητας του εν λόγω καταδίκου είναι η παντελής και απολύτως συνειδητή έλλειψη οποιασδήποτε μεταμέλειας για τις άδικες πράξεις τις οποίες τέλεσε και τις οποίες εξακολουθεί να θεωρεί ως πολικά εγκλήματα, θέτοντας τον εαυτό του σε θέση ήρωα-πολιτικού κρατουμένου.

*Eνόψει και των ανωτέρω δηλώσεων παρέπεται ότι ο ως άνω κατάδικος δεν είναι πρόθυμος να αλλάξει στάση ζωής, αλλά εμμένει στην άποψή του περί ένοπλης ανατροπής του «κρατικού μονοπωλίου της βίας» και άρα καθιστά εναργές ότι ευκαιρίας δοθείσης, δεν αποκλείεται να τελέσει και νέες αξιόποινες πράξεις ιδιαίτερης απαξίας. Περαιτέρω, καλεί σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς υποστήριξη του αγώνα του για τη λήψη άδειας εξόδου από το σωφρονιστικό κατάστημα και ομάδες εκτός της φυλακής, αμφισβητήσιμης νομιμότητας, αναφερόμενος και πάλι στο κόκκινο νήμα της ζωής, που από το μέσο άνθρωπο δύναται να ερμηνευθεί και ως «αίμα».

Εκ του συνδυασμού των προαναφερομένων συνάγεται ότι ο κρινόμενος κατάδικος διατηρεί ιδιαίτερα στενούς δεσμούς εκτός του σωφρονιστικού καταστήματος όπου εκτίει την ποινή του, με οργανώσεις που κινούνται εκτός των ορίων της νομιμότητας, με το ίδιο ή παρεμφερές ιδεολογικό υπόβαθρο με αυτόν, δεδομένου ότι άλλως, αυτές δεν θα παρείχαν τόσο αυξημένης έντασης υποστήριξη προς το πρόσωπό του, εκδηλούμενη όχι με νόμιμες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, αλλά με έκνομες συμπεριφορές.

Εκτιμάται, επομένως, βάσιμα ότι, επί ικανοποίησης του αιτήματός του για χορήγηση άδειας εξόδου από το ως άνω κατάστημα κράτησης, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να συνευρεθεί με μέλη των εν λόγω ομάδων-οργανώσεων και να τελέσει, σχεδιάσει ή καθοδηγήσει νέες αξιόποινες πράξεις, κάνοντας κακή χρήση της άδειάς του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Χρυσή Αυγή : Πώς «είδε» ο γερμανικός τύπος τη φυλάκιση των στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης
Ελλάδα

Πώς «είδε» ο γερμανικός τύπος τη φυλάκιση των χρυσαυγιτών

Η φυλάκιση των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν το γερμανικό τύπο.

ΕΦΕΤ : Ανάκληση συσκευασμένου πάγου λόγω κολοβακτηριοειδών
Ελλάδα

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένου πάγου λόγω κολοβακτηριοειδών

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κατά τη διάρκεια των ελέγχων, στο πλαίσιο του προγράμματος επισήμου ελέγχου συσκευασμένου πάγου 2020, προέβη σε δειγματοληψία του προϊόντος:

Κρούσματα με όχημα την κοινωνική ζωή
MUST READ

Κρούσματα με όχημα την κοινωνική ζωή

Ανάκληση ζυμαρικών από τον ΕΦΕΤ
Ελλάδα

Ανάκληση ζυμαρικών από τον ΕΦΕΤ

Η αναγραφή για την πιθανή παρουσία αυγού στο προϊόν έχει παραληφθεί και ως εκ τούτου το προϊόν καθίσταται μη ασφαλές για την ομάδα ανθρώπων που εμφανίζει αλλεργία στο αυγό

Ο «θώρακας» της Ακρόπολης απέναντι στις απειλές - Το απόρρητο σχέδιο
MUST READ

Ο «θώρακας» της Ακρόπολης απέναντι στις απειλές - Το απόρρητο σχέδιο

Κοροναϊός : Ακυρώνεται η επίσημη δοξολογία της 26ης Οκτωβρίου στον Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης
Ελλάδα

Ακυρώνεται ελέω κοροναϊού η δοξολογία της 26ης Οκτωβρίου στον Αγ. Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς την καθιερωμένη επίσημη δοξολογία στην οποία επρόκειτο να παραστούν ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά μόνο με τη Θεία Λειτουργία το πρωί, θα γιορταστεί στη Θεσσαλονίκη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, η ημέρα του Πολιούχου, στις 26 Οκτωβρίου.

Κοροναϊός: Ποιοι δότες είναι καταλληλότεροι για την θεραπεία από πλάσμα;
MUST READ

Κοροναϊός: Ποιοι δότες είναι καταλληλότεροι για την θεραπεία από πλάσμα;

Δίκη Χρυσής Αυγής: Εκτελείται η εντολή του δικαστηρίου – Ετοιμα τα φυλακιστήρια εντάλματα
MEGA
Ελλάδα

Στη φυλακή οδηγούνται οι χρυσαυγίτες - Σε ποιες θα μεταφερθούν - Τι θα γίνει με τον Λαγό

Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς τα φυλακιστήρια είναι έτοιμα για όλους για όσους το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή τους να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Γιόγκα με τα παιδιά μας
MUST READ

Γιόγκα με τα παιδιά μας

Σχόλια
Πρόσφατα Άρθρα Ελλάδα
Χρυσή Αυγή : Πώς «είδε» ο γερμανικός τύπος τη φυλάκιση των στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης
Ελλάδα

Πώς «είδε» ο γερμανικός τύπος τη φυλάκιση των χρυσαυγιτών

Η φυλάκιση των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν το γερμανικό τύπο.

ΕΦΕΤ : Ανάκληση συσκευασμένου πάγου λόγω κολοβακτηριοειδών
Ελλάδα

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένου πάγου λόγω κολοβακτηριοειδών

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κατά τη διάρκεια των ελέγχων, στο πλαίσιο του προγράμματος επισήμου ελέγχου συσκευασμένου πάγου 2020, προέβη σε δειγματοληψία του προϊόντος:

Υποχρεωτική χρήση μάσκας : Τι θα ισχύει για ΙΧ, αυλές, πυλωτές και εστίαση
Ελλάδα

Υποχρεωτική χρήση μάσκας: Τι θα ισχύει για ΙΧ, αυλές, πυλωτές και εστίαση

Υποχρεωτική θα είναι η μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους από αύριο για όσες περιοχές βρίσκονται στο επίπεδο 3.

Ανάκληση ζυμαρικών από τον ΕΦΕΤ
Ελλάδα

Ανάκληση ζυμαρικών από τον ΕΦΕΤ

Η αναγραφή για την πιθανή παρουσία αυγού στο προϊόν έχει παραληφθεί και ως εκ τούτου το προϊόν καθίσταται μη ασφαλές για την ομάδα ανθρώπων που εμφανίζει αλλεργία στο αυγό

Κοροναϊός : Το μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Καστοριάς
Ελλάδα

Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Καστοριάς: «Φοράτε μάσκα - Κρατάτε αποστάσεις»

Μήνυμα στους κατοίκους της Καστοριάς, η οποία βρίσκεται στο «κόκκινο», λόγω της έξαρσης του κοροναϊού στη περιοχή, απέστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω του 112.

Κοροναϊός : Ακυρώνεται η επίσημη δοξολογία της 26ης Οκτωβρίου στον Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης
Ελλάδα

Ακυρώνεται ελέω κοροναϊού η δοξολογία της 26ης Οκτωβρίου στον Αγ. Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς την καθιερωμένη επίσημη δοξολογία στην οποία επρόκειτο να παραστούν ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά μόνο με τη Θεία Λειτουργία το πρωί, θα γιορταστεί στη Θεσσαλονίκη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, η ημέρα του Πολιούχου, στις 26 Οκτωβρίου.

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος : Προσοχή σε κακόβουλο λογισμικό που διασπείρεται μέσω email
Ελλάδα

Προσοχή σε κακόβουλο λογισμικό! Δείτε το μήνυμα που λαμβάνουν οι χρήστες

Το θύμα λαμβάνει μήνυμα από άγνωστη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δίκη Χρυσής Αυγής: Εκτελείται η εντολή του δικαστηρίου – Ετοιμα τα φυλακιστήρια εντάλματα
MEGA
Ελλάδα

Στη φυλακή οδηγούνται οι χρυσαυγίτες - Σε ποιες θα μεταφερθούν - Τι θα γίνει με τον Λαγό

Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς τα φυλακιστήρια είναι έτοιμα για όλους για όσους το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή τους να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Κοροναϊός : Σοκαριστικά στοιχεία για κρούσματα και νεκρούς σε σχέση με το πρώτο κύμα – Φορείς υπερμετάδοσης οι νέοι
Ελλάδα

Σοκαριστικά στοιχεία για κρούσματα και νεκρούς σε σχέση με το πρώτο κύμα – Φορείς υπερμετάδοσης οι νέοι

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία με τους νοσηλευόμενους και τα κρούσματα που είχε η χώρα μας μία μέρα πριν επιβληθεί καθολικό lockdown στις 23 Μαρτίου σε σχεση με σήμερα (μία μέρα πριν δηλαδή επιβληθούν τα νέα μέτρα περί καθολική χρήση μάσκας και απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας σε κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές).

Κύπρος : Κλειστά τα Βαρώσια για τους Ελληνοκύπριους που έχουν περιουσίες
Ελλάδα

«Μπλόκο» στους Ελληνοκύπριους που θέλουν να επισκεφτούν τα Βαρώσια

Αμμόχωστος, μία εβδομάδα μετά. Τι γίνεται στην πόλη - φάντασμα μετά την τουρκική πρόκληση με το άνοιγμα της παραλιακής ζώνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χρυσή Αυγή : Πώς «είδε» ο γερμανικός τύπος τη φυλάκιση των στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης
Ελλάδα

Χρυσή Αυγή : Πώς «είδε» ο γερμανικός τύπος τη φυλάκιση των στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης

Ερντογάν : Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές των S-400 – Γιατί οι ΗΠΑ δε λένε τίποτα για τους S-300 της Ελλάδας;
Κόσμος

Ερντογάν : Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές των S-400 – Γιατί οι ΗΠΑ δε λένε τίποτα για τους S-300 της Ελλάδας;

ΚΙΝΑΛ : Το δήθεν επιτελικό κράτος έχασε και….τον Χρήστο Παππά
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ : Το δήθεν επιτελικό κράτος έχασε και….τον Χρήστο Παππά

Νόμος Κατσέλη : Αγώνας για την εκκαθάριση 40.000 υποθέσεων
Οικονομία

Νόμος Κατσέλη : Αγώνας για την εκκαθάριση 40.000 υποθέσεων

ΚΑΕ ΠΑΟΚ : Αρνητικά όλα τα τεστ κοροναϊού
Μπάσκετ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ : Αρνητικά όλα τα τεστ κοροναϊού

Ολυμπιακός : Με το «σπαθί» του στην ελίτ της Ευρώπης
Άποψη

Ολυμπιακός : Με το «σπαθί» του στην ελίτ της Ευρώπης

Πώς ο Μπόρατ παγίδευσε τον Τζουλιάνι
Πολιτισμός

Πώς ο Μπόρατ παγίδευσε τον Τζουλιάνι

«Σπίτι με το MEGA» : Δείτε πρώτοι ένα μουσικό απόσπασμα από την εκπομπή με τους Onirama
Ψυχαγωγία

«Σπίτι με το MEGA» : Δείτε πρώτοι ένα μουσικό απόσπασμα από την εκπομπή με τους Onirama

Το κόκκινο Tesla του Έλον Μασκ μόλις προσπέρασε τον Άρη
Επιστήμη

Το κόκκινο Tesla του Έλον Μασκ μόλις προσπέρασε τον Άρη

Nissan Magnite: Πόλος έλξης
Αυτοκίνητο

Nissan Magnite: Πόλος έλξης

«Πάρτι κοροναϊού»: Προσκλήσεις… ανοσίας μετά την πανδημία;
Υγεία

«Πάρτι κοροναϊού»: Προσκλήσεις… ανοσίας μετά την πανδημία;

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Κουρουνιώτη
Ερωτική Ζωή

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Κουρουνιώτη

Οι κυριότερες ειδήσεις στις 15:00
Mega Γεγονότα σε 1'

Οι κυριότερες ειδήσεις στις 15:00

Φρούριο Μεθώνης : Σταυροδρόμι πολιτισμών
Ιδέες για ταξίδια

Φρούριο Μεθώνης : Σταυροδρόμι πολιτισμών

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού Φίλιππου Σοφιανού
Συνεντεύξεις

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού Φίλιππου Σοφιανού

Τζάνι Ροντάρι : H Google τιμά με doodle τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων
Plus

Τζάνι Ροντάρι : H Google τιμά με doodle τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων

Σαουδική Αραβία : Fast food μετονομάζει μπέργκερ από «Τούρκικο» σε «Ελληνικό»
Viral-Περίεργα

Σαουδική Αραβία : Fast food μετονομάζει μπέργκερ από «Τούρκικο» σε «Ελληνικό»

Ιαπωνία : Η μαγευτική της φύση και κουλτούρα που θα σας συναρπάσει
Gallery

Ιαπωνία : Η μαγευτική της φύση και κουλτούρα που θα σας συναρπάσει

Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η ζωή μας με τα νέα μέτρα
Media

Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η ζωή μας με τα νέα μέτρα

ΔΕΠΑ: ανάπτυξη με οδηγό τις νέες δραστηριότητες
Τα Νέα της Αγοράς

ΔΕΠΑ: ανάπτυξη με οδηγό τις νέες δραστηριότητες