Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Mazda επιστρέφει στην ελληνική αγορά με... πλήρη απαρτία μοντέλων

H Mazda επιστρέφει στην ελληνική αγορά με… πλήρη απαρτία μοντέλων

Οι λιανικές πωλήσεις των μοντέλων Mazda τα οποία σταδιακά θα αφιχθούν εν συνόλω στην εγχώρια αγορά, θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου μέσω του καταστήματος-ναυαρχίδα στην Αθήνα δια χειρός Ομίλου Συγγελίδη.

H διαδικασία επανόδου της Mazda στην ελληνική ξεκίνησε καθώς ήδη πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίασή της στην Αθήνα, ξεκινώντας τις λιανικές πωλήσεις οχημάτων της στην Ελλάδα, μαζί με το συνεργάτη της, τον Όμιλο Συγγελίδη.

Η εταιρεία επιστρέφει στην χώρα μας, έπειτα από απουσία πέντε ετών με σύσσωμη την ευρωπαϊκή της γκάμα η οποία περιλαμβάνει , οχήματα κάθε κατηγορίας είτε το ζητούμενο είναι η αστική μετακίνηση είτε οι σπορ προδιαγραφές ή η περιπέτεια συνδυασμένη με τη χωροταξική υπεροχή.

Αναλυτικότερα, αρχικά η ιαπωνική φίρμα θα λανσάρει στην χώρα μας το supermini Mazda2, το μικρομεσαίο hatchback Mazda3 το οποίο προσφάτως υποδέχτηκε την νέα γενιά του η οποία χαρακτηρίζεται από μια ευρεία γκάμα τεχνολογικών καινοτομιών σε κάθε επίπεδο, το μεσαίο οικογενειακό  Mazda6, το εμβληματικό Mazda MX-5 καθώς και τα SUV, το Mazda CX-5 και το Mazda CX-3.

Κοινός παρονομαστής των μοντέλων Mazda εκτός από την ιδιάζουσα όσο και δυναμική  σχεδιαστική φιλοσοφία που επιγράφεται ως Kodo Design, αποτελούν οι αποδοτικοί 0 κινητήρες SkyActiv και μια δέσμη σύγχρονων συστημάτων, υποβοήθησης και ασφάλειας  τα οποία η ιαπωνική φίρμα επιγράφει ως ActiveSense.

Η εκδήλωση που σηματοδοτεί την επιστροφή της δημοφιλούς ιαπωνικής  φίρμας, στην εγχώρια αγορά,  διεξήχθη παρουσία στελεχών από το Κέντρο Έρευνας και Εξέλιξης της Μazda Motor Europe, τον κ. Jo Stenuit, επικεφαλής σχεδιασμού και τον κ. Hajime Seikaku, Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή, ο οποίος παρουσίασε τη φιλοσοφία design και τεχνολογίας της Mazda στα μέλη του ελληνικού Τύπου καθώς και του Επικεφαλής τομεάρχη της Mazda για την Κεντρική και Νοτιανατολική Ευρώπη, David McGonicle.

Οι Hajime Seikaku, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mazda Motor Europe,David McGonigle, Επικεφαλής της Mazda gia την Κεντρική και Νοτιανατολική Ευρώπη, Πολυχρόνης Συγγελίδης Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη και Jo Stenuit, επικεφαλής σχεδιασμού της Mazda στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την επιστροφή της Mazda στην ελληνική αγορά

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο κ. David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe, δήλωσε: «Φιλοδοξία του brand της Mazda είναι να τοποθετηθούμε ξεκάθαρα και να διαφοροποιηθούμε από το ανταγωνισμό, δημιουργώντας μοναδική αξία για τους πελάτες. Το brand μας έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και η φιλοδοξία μας είναι να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο. Προσφέροντας στους πελάτες μας εντυπωσιακά μοντέλα που παρέχουν μια μοναδική ευχαρίστηση οδήγησης, μαζί με after-sales εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και μια συνολικά μοναδική αγοραστική εμπειρία, ευελπιστούμε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό».

Με τη σειρά του ο κ Πολυχρόνης Συγγελίδης, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Mazda για την εμπιστοσύνη της. Έχουμε δημιουργήσει ένα κατάστημα-ναυαρχίδα το οποίο θα φέρει την αυτοκινητιστική εμπειρία του πελάτη σε νέο επίπεδο, παραδίδοντας τόσο αυτοκίνητα, όσο και υπηρεσίες, εξέχουσας ποιότητας. Είμαστε δεσμευμένο προς την εδραίωση μιας μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας με τη Mazdaκαι την επίτευξη της επιτυχίας που το brandαξίζει στην αγορά μας».

H Mazda λειτουργεί στην Ελλάδα με ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών οι οποίοι παρέχουν service, συντήρηση και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda στις ακόλουθες πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Πάτρα, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Βόλος.

Οι λιανικές πωλήσεις της πλήρους σειράς των μοντέλων Mazda θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου μέσω του καταστήματος-ναυαρχίδα στην Αθήνα το οποίο θα διαχειρίζεται ο Όμιλος Συγγελίδη και θα περιλαμβάνει σύγχρονο εκθεσιακό χώρο αλλά και τεχνικές εγκαταστάσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024