Το μέλλον του Λίντσεϊ Ρόουζ στον Άρη δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει οριστικά και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει εξέλιξη άμεσα.
Ο παίκτης ανήκει στη Λοριάν, που έχασε την άνοδο για τη Ligue 1 και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, επομένως ο σχεδιασμός της για την επόμενη χρονιά θα καθυστερήσει. Ο Γάλλος, πάντως, δεν πτοείται από την αναμονή και ήδη έχει το μυαλό του στην ερχόμενη σεζόν, έχοντας δηλώσει πως επιθυμεί να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, φροντίζει να γυμνάζεται εντατικά για να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τη φυσική του κατάσταση, όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία
Η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου, συμμετείχε στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ης σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα, ο οποίος πυροβόλησε πέντε άτομα σε ΕΦΚΑ και Εφετείο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωστοποίησε τη 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague