Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Δυσκολεύει πολύ για Αραούχο-Ματσίς, στην αναμονή για Βράνιες

ΑΕΚ: Δυσκολεύει πολύ για Αραούχο-Ματσίς, στην αναμονή για Βράνιες

Τι συμβαίνει με τις περιπτώσεις του Σέρχιο Αραούχο, Νταρβίν Ματσίς και Ογκνιέν Βράνιες.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με παίκτες για την μεταγραφική της ενίσχυση το καλοκαίρι, αλλά τα μηνύματα που λαμβάνει δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά. Οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν αρκετές δυσκολίες στους μεταγραφικούς στόχους που έχουν θέσει και ο Δικέφαλος πιέζεται για άμεση ενίσχυση ενόψει της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Στην Ισπανία τελευταία παίζει έντονα η πιθανή επιστροφή του Σέρχιο Αραούχου στην ΑΕΚ, με τους δημοσιογράφους να αναφέρουν την πιθανότητα να πουλήσει η Λας Πάλμας το 40% του Τσίνο.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως αυτό που λέγεται από την ΑΕΚ είναι πως δεν υφίσταται θέμα διαπραγμάτευσης για τον Αραούχο. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν τώρα καμία επαφή με την διοίκηση της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, δεν βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με τους Ισπανούς για τον επιθετικό από την Λατινική Αμερική, ενώ δεν έχουν καταθέσει καμία πρόταση στην Λας Πάλμας. Και περιμένουν το… παιχνίδι τακτικής του Ραμίρεθ, αλλά και τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν.

Για την θέση του στόπερ παράλληλα με τον Ογνιεν Βράνιες, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις όμως καμία δεν είναι τόσο προχωρημένη όπως του Βόσνιου. Οι επιλογές είναι κυρίως στην ξένη αγορά, ενώ ματιές έχουν πέσει και στην ελληνική.

Η ΑΕΚ θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Βράνιες και το συμβόλαιο πληρωμένο και από τις δύο ομάδες. Η Αντερλεχτ δεν έχει απαντήσει ακόμη και από την στάση της θα κριθούν τα πάντα. Ωστόσο, η Ενωση έχει και άλλες λύσεις αμυντικών, ενώ πολύ πιθανό είναι να πάρει και δεύτερο στόπερ με τον Τσόσιτς φευγάτο μετά από μια απογοητευτική χρονιά.

Τέλος, δεν είναι καλά τα μαντάτα και τον Νταρβίν Ματσίς. Ο Βενεζουελάνος εξτρέμ της Κάντιθ που ανήκει στην Ουντινέζε, δεν έχει στις επιλογές του την Ελλάδα . Η ΑΕΚ  έχει ενημερωθεί από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και ότι δεν σκέπτεται καθόλου το ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και επίσης έχει ακόμη αγώνες για το πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει καθυστέρηση.

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024