Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Basket League - play offs : Η δεύτερη πράξη των προημιτελικών

Basket League – play offs : Η δεύτερη πράξη των προημιτελικών

Οι δεύτεροι αγώνες των προημιτελικών για τα playoffs της Basket League διεξάγονται σήμερα και ενδέχεται να έχουμε τα ζευγάρια των ημιτελικών

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα των playoffs της Basket League όπου αν οι φιλοξενούμενοι ντουμπλάρουν τις νίκες τους θα βρεθούν στα ημιτελικά όπου ήδη περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Στις 16:00 (ERT Sports) ο Ήφαιστος υποδέχεται στη Λήμνο το Περιστέρι με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να θέλει τη δεύτερη νίκη για την τετράδα. Ο Ήφαιστος που θα αγωνιστεί για ακόμη μία φορά σε γεμάτο γήπεδο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα όπως και το Περιστέρι ενώ ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό.

Στις 18:00 (ERT Sports) ο ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων φιλοξενεί τον Προμηθέα στο «Παλατάκι». Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει μόλις δύο ξένους και συνολικά έξι επαγγελματίες διαθέσιμους και θα παλέψει για ο,τι καλύτερο ενώ η ομάδα της Πάτρας θέλει να τελειώσει τη δουλειά και να προκριθεί στα ημιτελικά όπου θα κοντραριστεί με τον νικητή του ΑΕΚ – Χολαργός.

Στις 20:00 (ERT Sports) ο Χολαργός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και στοχεύει στην έκπληξη και το 1-1 ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα. Η ΑΕΚ από την άλλη πηγαίνει για το 2-0 και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην των γνωστών με Ματσιούλις και Καββαδά.

Αναλυτικά:

16:00 Ήφαιστος Λήμνου – Περιστέρι ΕΡΤ Sports

18:00 ΠΑΟΚ – Προμηθέας ΕΡΤ Sports

20:00 Χολαργός – ΑΕΚ ΕΡΤ Sports

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024