Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάννες 2019: Ένα φόρεμα έκανε διάσημη ηθοποιό να λυποθυμήσει

Κάννες 2019: Ένα φόρεμα έκανε διάσημη ηθοποιό να λυποθυμήσει

Πώς ένα φόρεμα έγινε αιτία για διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ να λυποθυμήσει στις Κάννες

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Ελ Φάνινγκ λιποθύμησε κατά τη διάρκεια δείπνου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, επειδή το φόρεμα με τον ενσωματωμένο κορσέ που φόρεσε, ήταν υπερβολικά στενό…

«Ωχ, είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο με το φόρεμα σε στυλ αποφοίτησης της δεκαετίας του 1950, αλλά όλα είναι καλά!» έγραψε η Ελ Φάνινγκ στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία της προσθέτοντας τα hashtags #dresstootight και #timeofthemonth.

Η ηθοποιός βρισκόταν στο δείπνο Chopard Trophee και ξαφνικά στη στιγμή που ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Τιερί Φρεμό καλούσε στη σκηνή τον ηθοποιό Φρανσουά Σίβιλ, λιποθύμησε και έπεσε από την καρέκλα της. Η αδελφή της Ντακότα και ο ηθοποιός Κόλιν Φερθ έσπευσαν αμέσως να τη βοηθήσουν ενώ η ασφάλεια τις φυγάδευσε έξω από την αίθουσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της οικογένειας Φάνινγκ συμπιέζεται σε κορσέ και νιώθει δυσάρεστα. Πέρυσι, η Ντακότα Φάνινγκ δήλωσε ότι υπέφερε από τα κοστούμια εποχής που φορούσε στην τηλεοπτική σειρά «The Alienist», αποκαλύπτοντας ότι λιποθύμησε όταν φόρεσε πρώτη φορά ένα φόρεμα. «Μου φόρεσαν τον κορσέ και ναι, έλεγα: πέφτω, πέφτω, πέφτω. Έπρεπε να καθίσω».

Η Ελ Φάνινγκ είναι η νεαρότερη κριτής στο φετινό, 72ο Φεστιβάλ των Καννών και έχει παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις της διάρκειας μιας εβδομάδας διοργάνωσης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024