Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκπνέει σήμερα το τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ στον Βαρέλα

Εκπνέει σήμερα το τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ στον Βαρέλα

Την απάντηση του Φερνάντο Βαρέλα στη νέα βελτιωμένη πρόταση, που του έχουν καταθέσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, περιμένουν σήμερα 21/5 στον ΠΑΟΚ

Το σίριαλ Φερνάντο Βαρέλα που ξεκίνησε από τα τέλη του Γενάρη, φτάνει σήμερα στο τέλος του, εκτός κι αν πάρει κάποια σιωπηλή παράταση. Στην Τούμπα από ώρα σε ώρα περιμένουν την απάντηση του δυναμικού αμυντικού στη νέα βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσαν πριν από περίπου μία εβδομάδα (περιλαμβάνει τριετές κλειστό συμβόλαιο με συνολικές «καθαρές» αποδοχές που, ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ).

Ο 31χρονος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήριο, είχε μια βδομάδα να αποφασίσει μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά και την οικογένεια του αν θα αποδεχθεί την πρόταση συνεργασίας ή όχι. Οι Θεσσαλονικείς, γνωρίζουν πως ο Βαρέλα έχει στα χέρια του προτάσεις από Κίνα και Σαουδική Αραβία, οι οποίες είναι καλύτερες απ’ αυτήν που του έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ.

Επίσης οι Ασπρόμαυροι γνωρίζουν πολύ καλά και από τις συζητήσεις που είχαν με τους εκπροσώπους του πως οι τελευταίοι δείχνουν μια προτίμηση στις ομάδες του εξωτερικού καθώς και αυτοί θα έχουν κέρδος καθώς θα έχουν μεγαλύτερη προμήθεια, κάτι που δεν υπάρχει στην πρόταση του Δικεφάλου.

Από την άλλη υπάρχει η οικογένεια Βαρέλα που δείχνει μια προτίμηση στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Τα τρία αγόρια του 31χρονου αμυντικού μάλιστα έχουν πει στον πατέρα τους πως δεν θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα καθώς εδώ περνάνε καλύτερα, ενώ ο μεγαλύτερος υιός τελειώνει φέτος το σχολείο. Το μόνο σίγουρο απ’ όλα αυτά που σας προαναφέραμε είναι πως ο Βαρέλα θα απατήσει σήμερα, από ώρα σε ώρα στο τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024