Μέχρι τις αρχές Ιουλίου το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει να έχει τη νέα του μορφή. Αυτή που θα εγκρίνει η UEFA για τη χρήση του στους αγώνες του Ιουλίου και του Αυγούστου, αλλά και όσους ακόμη θα πετύχει να δώσει στη διοργάνωση του Europa League ο Άρης εφόσον θα προχωρά στη διοργάνωση.

Η διαδικασία του ελέγχου του γηπέδου από τον εντεταλμένο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δεν ήταν τυχαία τόσο μεγάλη σε διάρκεια ούτε τόσο λεπτομερής. Το γήπεδο χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά σε ευρωπαϊκά ματς πριν από 8 χρόνια και από τότε εκτός από το ότι μόλις πέρσι έγιναν οι αμέσως επόμενες παρεμβάσεις, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα και σε όσα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θεωρεί προαπαιτούμενα για τη διεξαγωγή αγώνων υπό την αιγίδα της.

Οι απαραίτητες παρεμβάσεις αφορούν όλους τους τομείς, στο εσωτερικό του γηπέδου, στις θύρες ακόμη και στον περιβάλλοντά χώρο, αν μιλάμε για τις απαραίτητες θέσεις στάθμευσης για τις θέσεις αξιωματούχων και VIP.

Το διάστημα που υπάρχει μπροστά είναι 40 μέρες. Σε αυτές, η εταιρία του Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, θα επιχειρήσει να καλύψει τις απαιτήσεις έτσι ώστε η επόμενη επίσκεψη να είναι αυτή κατά την οποία το σπίτι του Άρη θα αποσπάσει το ΟΚ για τις αναμετρήσεις που έρχονται, αρχής γενομένης στις 25 Ιουλίου ή 1η Αυγούστου.