Πριν από μερικά χρόνια δεν είχε υπηκοότητα. Ζούσε σε ένα μικρό υπόγειο στα Σεπόλια, πουλούσε αντικείμενα στην πλατεία Βάθη και γνώρισε από κοντά το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Γι αυτό τώρα δεν ξεχνάει όσους έχουν ανάγκη...
Δεν γνωρίζουμε αν ο ίδιος θα το αποκάλυπτε ποτέ. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του ήταν καθοριστικά. Τον δίδαξαν τι σημαίνει πόνος, στερήσεις, πείνα, κακοτοπιές. Η άσχημη πλευρά της ζωής θαρρείς του συστήθηκε και του προσφέρθηκε σε μεγάλες δόσεις. Τα σκοτάδια της ήταν τέτοια που και οι πιο δυνατοί προβολείς στα παρκέ του NBA είναι αδύνατο να φωτίσουν. Ο Γιάννης πηγαία έμαθε να προσφέρει. Δεν είχε ανάγκη την παραμικρή προβολή.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.