Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Κωνσταντινίδης στο One Channel: Πολύ έντονη η διάθεση να καταψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Γ. Κωνσταντινίδης στο One Channel: Πολύ έντονη η διάθεση να καταψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ

«Μοιάζει να μην έχει αποθέματα δύναμης ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μεγάλο ποσοστό, περίπου το 30%, των ψηφοφόρων που τον εμπιστεύτηκαν το 2015» υπογράμμισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού.

Νίκη του κόμματος της ΝΔ με μεγάλη διαφορά στις ευρωεκλογές προέβλεψε μέσα από την εκπομπή One Talk, ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονία και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Γιάννης Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης συμπλήρωσε ότι η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη από αυτή των εθνικών εκλογών, μιας και είναι πολύ έντονη η διάθεση να καταψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «πιθανώς στις βουλευτικές θα έχει εξατμιστεί αυτό το συναίσθημα» συμπλήρωσε. Όσον αφορά τους αναποφάσιστους είπε ότι αυτοί ίσως μείνουν στο σπίτι, οπότε και δεν θα επηρεάσουν πολύ το αποτέλεσμα.

«Μοιάζει να μην έχει αποθέματα δύναμης ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μεγάλο ποσοστό, περίπου το 30%, των ψηφοφόρων που τον εμπιστεύτηκαν το 2015» υπογράμμισε. Μιλώντας για το κόμμα, με το οποίο επέλεξε να πολιτευτεί είπε πως το Ποτάμι είναι ένα κόμμα που δίνει σημασία στην εύρεση λύσεων μέσα απο μίξη παραδοσιακών θεμάτων είτε του εργατικού κόμματος είτε κομμάτων της κεντροδεξιάς, φιλελευθέρων και άλλων».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024