Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο σκάνδαλο στο παλάτι για το ερωτικό παρελθόν της Μέγκαν

Νέο σκάνδαλο στο παλάτι για το ερωτικό παρελθόν της Μέγκαν

Η Μέγκαν Μαρκλ έστελνε κρυφά μηνύματα στον νικητή του βρετανικού X - Factor, μόλις λίγους μήνες πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να είναι πλέον μέλος της βρετανική βασιλικής οικογένειας, όμως λίγο μετά το διαζύγιο με τον πρώτο της σύζυγο, έψαχνε μανιωδώς να βρει τον επόμενο σύντροφό της .

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιέυμα της Sun, η Μέγκαν Μαρκλ επικοινωνούσε με κρυφά μηνύματα με τον νικητή του βρετανικού X – Factor, Ματ Καρντλ, λίγους μήνες προτού γνωρίσει τελικά τον πρίγκιπα Χάρι και γίνει πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Είχε μόλις χωρίσει από τον πρώτο της σύζυγο και ήλπιζε να βρει έναν νέο έρωτα, αυτήν τη φορά από τη Μεγάλη Βρετανία. Ήταν λίγοι μήνες προτού γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι. Ωστόσο, δεν ήταν ο πρίγκιπας ο πρώτος της ερωτικός στόχος, αλλά ο νικητής του X-Factor Ματ Καρντλ με τον οποίο άρχισε ανταλλαγή μηνυμάτων στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τη The Sun, η άγνωστη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον Καρντλ, ξεκίνησε το 2015.

View this post on Instagram

#tbt now and then

A post shared by Matt Cardle (@mattcardleofficial) on

Τότε η επαφή τους ξεκίνησε με ένα μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ προς τον 36χρονο τραγουδιστή στον οποίο έστειλε τα συγχαρητήριά της ενώ εκείνος ετοιμαζόταν να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ στο Γουέστ Εντ.

Η Μέγκαν Μαρκλ επιθυμούσε διακαώς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να κάνει σχέση με έναν Βρετανό, ενώ ο άπιστος και άτακτος Βρετανός ποδοσφαιριστής Άσλεϊ Κόουλ την πολιορκούσε εκείνο το διάστημα.Πηγή ανέφερε ότι ο Ματ ακολουθούσε τη Μέγκαν στα social media επειδή την είχε δει στο δικαστικό δράμα που συμμετείχε και θεωρούσε ότι ήταν όμορφη.

«Εντυπωσιάστηκε όταν τον ακολούθησε αμέσως μόλις το έκανε αυτός και άρχισε να του στέλνει μηνύματα. Του είπε ότι ήταν μεγάλη θαυμάστρια της δουλειάς του» ανέφερε η πηγή στη βρετανική εφημερίδα, που πρόσθεσε ότι εκείνος κολακεύτηκε όταν του πρότεινε να συναντηθούν. Τελικά αυτός την έστησε όταν συνάντησε τη σύντροφό του.

Άλλη πηγή κοντά στον Ματ επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είχαν ανταλλάξει μηνύματα και η νυν Δούκισσα του Σάσεξ του είπε ότι τον παρακολουθούσε στο X-Factor.

Σήμερα ο Κάρντλ έχει σχέση με την 28χρονη Άμπερ Χέρναμαν και είπε ότι εκείνη είναι η αιτία που αυτός νίκησε τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Η Μέγκαν πήρε διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο τον Αύγουστο του 2013 και ήλπιζε να ξαναβρεί την αγάπη κατά τα ταξίδια της στο Λονδίνο.

Ενώ ήταν σε βραδινή έξοδο με τη δημοσιογράφο Κέιτι Χιντ, της αποκάλυψε ότι ο Άσλεϊ Κόουλ της ζήτησε να βγουν. Η ηθοποιός διατήρησε επαφή με Βρετανούς δημοσιογράφους μέχρι που ο Χάρι και η ίδια αποκάλυψαν τη σχέση τους επίσημα τον Ιούνιο του 2016.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024