Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαφαζάνης: Πολιτική ανοησία το δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Λαφαζάνης: Πολιτική ανοησία το δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

«Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ είναι ψήφος στον ολοκληρωτισμό των Βρυξελλών και στη γερμανική Ευρώπη», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από την Καλαμάτα.

«Πολιτική ανοησία» χαρακτήρισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης το δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Δημοκρατία για τις επερχόμενες εκλογές. «Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ είναι ψήφος στον ολοκληρωτισμό των Βρυξελλών και στη γερμανική Ευρώπη», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος περιόδευσε στην Καλαμάτα.

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ότι αποτελεί «μεγάλη πολιτική ανοησία και δείχνει ότι εκλαμβάνουν τους πολίτες ως πολιτικούς βλάκες πρώτου μεγέθους όταν τους λένε ότι το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ».

«Γιατί ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι υπάλληλοι των Βρυξελλών και τα εκτελεστικά όργανα τους στην πατρίδα μας. Γιατί Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι υπάλληλοι του Γιούνκερ, του Βέμπερ, της Μέρκελ και του Μακρόν. Είτε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσει κανείς, είτε Μητσοτάκη και τη νεοφιλελεύθερη μούχλα της ΝΔ, ψηφίζει και επιβραβεύει στην ουσία τις Βρυξέλλες», τόνισε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι είτε κανείς επιλέξει τον Αλέξη Τσίπρα είτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «εγκρίνει, ψηφίζει και επιβραβεύει» μεταξύ άλλων την άγρια λιτότητα των Βρυξελλών και την κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων, τα μνημόνια και την επ’ αόριστον συνέχισή τους και την περικοπή των συντάξεων μέχρι εκμηδενίσεώς τους.

Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης υπογράμμισε πως «με ισχυρή ΛΑΕ, που θα παλεύει θα υπάρξει πραγματική αντιπολίτευση στον τόπο με στόχο μια νέα λαϊκή διακυβέρνηση για μια Ελλάδα κυρίαρχη, βαθιά δημοκρατική και ανεξάρτητη χωρίς ευρωατλαντικά δεσμά».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024