Βλήμα πυροβολικού του Β΄ παγκοσμίου πολέμου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη
Το βλήμα εντόπισε πολίτης στο Άλσος και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή για λόγους ασφαλείας
Ένα βλήμα πυροβολικού του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, 105 χιλιοστών, βρέθηκε νωρίς το πρωί στο ρέμα της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.
Το βλήμα εντόπισε πολίτης στο Άλσος και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), το βλήμα παρελήφθη από κλιμάκιο του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Στρατού Ξηράς και μεταφέρεται προκειμένου να εξουδετερωθεί στο Πεδίο Ασκήσεων και Βολής Ασκού – Προφήτη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).