Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λευτέρης Κρέτσος και η Μαρία Αντουανέτα

Ο Λευτέρης Κρέτσος και η Μαρία Αντουανέτα

Δεν μπορούν τα κυβερνητικά στελέχη να μας ζαλίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με αερολογίες για τον δήθεν αγώνα τους εναντίον των ελίτ, όταν οι ίδιοι ακολουθούν τις συνήθειες της ελίτ

Μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστεράς» αποδεικνύεται ότι στην ουσία είναι μια κυβέρνηση της «άλλης μιας φοράς δώστε τους παντεσπάνι».

Τα κυβερνητικά στελέχη έχοντας μυριστεί ότι δεν θα βρίσκονται για πολύ καιρό ακόμα στις καρέκλες τους κάνουν να πάντα για να απολαύσουν τα τελευταία ψίχουλα εξουσίας, αδιάφοροι για την κατακραυγή που ξεσηκώνουν οι επιλογές τους.

Όπως αποκαλύπτουν ΤΑ ΝΕΑ, την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να διαχειριστεί τις ζοφερές εντυπώσεις της αποκάλυψης ότι λίγο καιρό μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο πρωθυπουργός έκανε ταξιδάκι στο Ιόνιο με πολυτελή θαλαμηγό, ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ κ Λευτέρης Κρέτσος νοίκιαζε ένα άλλο πολυτελές γιοτ για να κάνει τη βόλτα του στον Αργοσαρωνικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ ο κ Κρέτσος νοίκιασε ένα κότερο 35 μέτρων για να ακολουθήσει με την άνεσή του μια ομάδα στελεχών της βιομηχανίας του κινηματογράφου που φιλοξενήθηκαν στη χώρα μας. Μετά από τριήμερη διαμονή στην πρωτεύουσα η ομάδα μετακινήθηκε σε Ύδρα και Σπέτσες και από εκεί στην Αργολίδα και κατόπιν στη Μεσσηνία.

Ο υφυπουργός, συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά, ακολούθησε την ομάδα με το κότερο, ενώ οι συνεργάτες του ταξίδεψαν με τα πλοία της γραμμής, τα οποία προφανώς ήταν πολύ … μπανάλ για τον κ Κρέτσο.

Δεν γνωρίζω πόσο κόστισε στους έλληνες φορολογούμενους το ταξιδάκι του υφυπουργού στον Αργοσαρωνικό. Και για να είμαι ειλικρινής, εδώ που φτάσαμε, ίσως και να μην έχει καμία σημασία.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι δεν μπορούν τα κυβερνητικά στελέχη να μας ζαλίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με αερολογίες για τον δήθεν αγώνα τους εναντίον των ελίτ, όταν οι ίδιοι ακολουθούν τις συνήθειες της ελίτ.

Σας φτωχοί συγγενείς προσπαθούν με χρήματα του ελληνικού λαού να μιμηθούν τις συνήθειες των εχόντων, με ταξιδάκια με κότερα και θαλαμηγούς.

Αδιάφοροι για τις δυσκολίες που περνάει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, συμπεριφέρονται σαν νέες Αντουανέτες και επιλέγουν να παραβλέπουν το γεγονός ότι η γκιλοτίνα της κάλπης είναι στημένη στην επόμενη γωνία.

Προς το παρόν ας επιστρέψουμε στον κ Κρέτσο να απολαύσει για λίγο ακόμα το παντεσπάνι που του διασφαλίζει ο θώκος του.

Ετσι κι αλλιώς «η πτώση τους είναι βεβαία» που έλεγε κι ο ποιητής.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024