Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζει στον Ερυθρό Αστέρα ο περιζήτητος Μιλόγεβιτς

Συνεχίζει στον Ερυθρό Αστέρα ο περιζήτητος Μιλόγεβιτς

Το μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα δεν ήταν σίγουρο, όμως τελικά ο Σέρβος τεχνικός θα παραμείνει κανονικά στον πάγκο της ομάδας

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, όμως πολλές ομάδες φέρονται να είχαν πλησιάσει τον 49χρονο Σέρβο τεχνικό των «ερυθρόλευκων».

Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «mozzartsport.com», ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου πήρε την απόφαση να καθίσει κανονικά και τη νέα σεζόν στο τιμόνι του Ερυθρού Αστέρα, βάζοντας τέλος στα σενάρια αποχώρησης του.

Μάλιστα υπήρχαν φήμες που ήθελαν την επιστροφή του στη χώρα μας, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η ΑΕΚ είχε δείξει ενδιαφέρον. Βέβαια τον είχαν προσεγγίσει και σύλλογοι τόσο από την Σαουδική Αραβία, όσο και από την Κίνα.

Τελικά όμως θα μείνει στη Σερβία και θα προσπαθήσει να πάει για ακόμη μία κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού μέχρι στιγμής, από το 2017 που είναι στον σύλλογο, έχει πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες φορές τον τίτλο.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024