Με την ευχή να μην επαναληφθεί ποτέ κάτι παρόμοιο εναντίον οποιουδήποτε λαού ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και αρχηγός της Εθνικής Βασίλης Τοροσίδης έστειλε το μήνυμά του για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τοροσίδη:

«Κάθε χρόνο επανερχόμαστε και κάθε χρόνο ζητάμε, όχι εκδίκηση, αλλά μνήμη και δικαίωση των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών Ελλήνων του Πόντου. Αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, της γενοκτονίας, δηλαδή της συστηματικής εξόντωσης και εκτοπισμού ενός ολόκληρου λαού, που μέχρι και σήμερα δυστυχώς συναντά αρνητές…

Θέλουμε να θυμόμαστε και θέλουμε να θυμούνται όλοι, να μην ξεχαστεί, για να μην επαναληφθεί ποτέ και εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου… Είμαστε αυτοί που επέζησαν…»

View this post on Instagram

Κάθε χρόνο επανερχόμαστε και κάθε χρόνο ζητάμε, οχι εκδίκηση, αλλά μνήμη και δικαίωση των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών Ελλήνων του Πόντου. Αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, της γενοκτονίας, δηλαδή της συστηματικής εξόντωσης και εκτοπισμού ενός ολόκληρου λαού, που μέχρι και σήμερα δυστυχώς συναντά αρνητές… Θέλουμε να θυμόμαστε και θέλουμε να θυμούνται όλοι, να μην ξεχαστεί, για να μην επαναληφθεί ποτέ και εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου… Είμαστε αυτοί που επέζησαν….

A post shared by Torosidis35 (@vasilistorosidis35) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο