Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο : Αυτή είναι η νέα ομάδα του Κάναντι

Επίσημο : Αυτή είναι η νέα ομάδα του Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι πλέον και επίσημα προπονητής της Νυρεμβέργης

Ήταν δεδομένο, ωστόσο, πλέον είναι και επίσημο.

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι ο νέος προπονητής της Νυρεμβέργης, με τη γερμανική ομάδα να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Ατρομήτου.

Ο Αυστριακός υπέγραψε για δύο χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις έθεσε ως στόχο την επαναφορά της ομάδας στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος κόουτς ανέφερε: «Από όταν έγινα προπονητής, η Μπουντεσλίγκα ήταν ο στόχος μου και η Νυρεμβέργη είναι ένα μεγάλο κλαμπ όχι μόνο λόγω της παράδοσής της, που ανήκει στην Μπουντεσλίγκα. Οπότε, ας ξεκινήσουμε για να τα καταφέρουμε». Βοηθός του Κάναντι θα είναι ο Έρικ Όριε, με τον οποίο ο Αυστριακός συνεργάστηκε και στον Ατρόμητο.

Ο Κάναντι μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Ατρομήτου αποχωρεί από το Περιστέρι με προορισμό την Νυρεμβέργη. Τις δύο σεζόν που παρέμεινε στον πάγκο του Ατρομήτου, δημιούργησε μια δυνατή και άκρως ανταγωνιστική ομάδα, η οποία κατάφερε και τις δύο χρονιές να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη. Πλέον, αφήνει την Ελλάδα και πηγαίνει στην Γερμανία με στόχο να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η διοίκηση της Νυρεμβέργης πιστεύει στις ικανότητές του και ποντάρει πολλά πάνω του, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νυρεμβέργη τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε μεν στην Μπουντεσλίγκα, αλλά δεν κατάφερε να σώσει την… παρτίδα, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα στην τελευταία θέση με απολογισμό 19 πόντους σε 34 ματς. Πλέον, τη νέα σεζόν θα λάβει μέρος στην Τσάιτε Λίγκα, έχοντας ως μεγάλο στόχο την άνοδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024