Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναχωρεί για τις ΗΠΑ και… περιμένει ο ΜακΓκι

Αναχωρεί για τις ΗΠΑ και… περιμένει ο ΜακΓκι

Ο Αμερικανός σέντερ Γκάρι ΜακΓκι θα ταξιδέψει για την πατρίδα του, αναμένοντας τις εξελίξεις στον Αρη για το αν παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και του χρόνου.

Εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους ξένους του Άρη, ο Γκάρι ΜακΓκι παρέμενε στην Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη των υποχρεώσεων των κιτρινόμαυρων. Πλέον ήρθε η ώρα και του 30χρονου σέντερ να αποχωρήσει για τις ΗΠΑ, κάτι το οποίο θα συμβεί τη Δευτέρα (19/5).

Ο ΜακΓκι, που έχει συμβόλαιο με τον Αρη και για την επόμενη σεζόν (1+1), θα περιμένει τις εξελίξεις στην ομάδα, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει. Όπως άλλωστε οι περισσότεροι ξένοι που έπαιξαν φέτος στην ομάδα.

Κι αυτό καθώς η χρονιά ήταν πολύ κακή, με τους Αμερικανούς, αλλά και τον Νταλό να δείχνουν κακό πρόσωπο στα περισσότερα ματς, με εξαίρεση κάποια λίγα παιχνίδια.

Φυσικά όλα αυτά βρίσκονται σε συνάρτηση με το τι θα γίνει με το θέμα των μπαν και αν αυτά παραμείνουν. Αν ο Αρης καταφέρει και τα λύσει, τότε θα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί ελεύθερα και όχι με περιορισμούς όπως συμβαίνει τώρα.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι οι συμφωνίες που υπάρχουν με τους ξένους για τη δεύτερη χρονιά προβλέπουν μεγαλύτερα συμβόλαια, κάτι το οποίο απασχολεί τη διοίκηση Γουλιέλμου. Κι αυτό καθώς η προσφορά τους δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο ΜακΓκι μάλιστα είναι (μαζί με τον Λάκι Τζόουνς) που (εφόσον δεν λυθούν τα μπαν) εκείνοι που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνουν. Ο Αμερικανός σέντερ μπορεί επιθετικά να υστερεί και από τη γραμμή να είναι από τους χειρότερους που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο διαθέτει ένα κορμί που δεν βρίσκεις εύκολα.

Παράλληλα έχει έφεση στο ριμπάουντ, είναι καλός αμυντικός και γενικότερα «γεμίζει» την ρακέτα του Άρη όταν βρίσκεται στην άμυνα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024