«Είμαστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον κ. Τσίπρα και στην κυβέρνησή του» τονίζει μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στην ημερήσια εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας και στο δημοσιογράφο Φώτη Καλύβα.

Παράλληλα, ο Λευτέρης Αυγενάκης επισημαίνει ότι «μέλημα της ΝΔ, προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι κάθε πολίτης, σε κάθε γωνιά στης Ελλάδας, να γνωρίσει το πρόγραμμά μας, να γνωρίσει και να ακούσει τις προτάσεις μας και τα επιχειρήματά μας, και εμείς με την σειρά μας να αφουγκραστούμε τις δικές του ανησυχίες για το σήμερα, για το αύριο».

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «ο προγραμματικός μας λόγος γίνεται διάλογος με όλη την Ελλάδα, σε όλη την Ελλάδα».

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Λευτέρης Αυγενάκης τονίζει ότι «αυτό που τρομάζει τον κ. Τσίπρα είναι ότι καμία περιφέρεια δεν θα κερδηθεί από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ αναφερόμενος στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, τον οποίο στηρίζει η ΝΔ, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «στο πρόσωπό του βλέπουμε ένα νέο και δημιουργικό άνθρωπο με όραμα και σχέδιο, που μπορεί να ξεκλειδώσει την αναπτυξιακή δυναμική που χρειάζεται η Δυτική Ελλάδα».

Όσον αφορά τη Δυτική Ελλάδα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ επισημαίνει ότι «πιστεύουμε πραγματικά στις δυνατότητες της περιοχής και στον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην Ελλάδα της προόδου και της ανάπτυξης».

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο