Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση κι αν μη τι άλλο παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα είπε για τον Ολυμπιακό.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας ήταν κατηγορηματικός σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό και την παρουσία των ερυθρόλευκων στην κορυφαία διοργάνωση.
Τι είπε λοιπόν ο Μπερτομέου; Πολύ απλά ότι «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Εμείς δεν επεμβαίνουμε σε ζητήματα που αφορούν τις λίγκες, τις εγχώριες διοργανώσεις.
Η παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο κανονισμός που λέει ότι μια ομάδα πρέπει να παίζει στην εγχώρια λίγκα της για ν’ αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα δεν είναι κριτήριο αλλά ένα μέτρο για την ανταγωνιστικότητα των ομάδων.
Η άδεια του Ολυμπιακού για συμμετοχή στην Ευρωλίγκα δεν κινδυνεύει όσο η ελληνική ομάδα είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ευρωλίγκα».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.