Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους αποτελεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Όπως ανακοίνωσαν με επίσημη τοποθέτησή τους οι «μπιανκονέρι», ο Ιταλός δεν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα καθώς θα αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου.
Αύριο το μεσημέρι μάλιστα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Γηραιάς Κυρίας, όπου θα μιλήσει ο 51χρονος allenatore μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Αντρέα Ανιέλι.
Πάντως, η συγκεκριμένη είδηση δεν αποτελεί έκπληξη στα αυτιά των φιλάθλων, καθώς εδώ και καιρό τα ιταλικά Μέσα είχαν προεξοφλήσει το τέλος του έμπειρου προπονητή.
Πλέον, τα τρία ονόματα που εμφανίζονται ως τα επικρατέστερα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Σιμόνε Ιντζάκι, Αντόνιο Κόντε και Μαουρίσιο Ποκετίνο.
Μάλιστα, ο Αργεντινός φέρεται να έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τη Γιουβέντους, ενώ αντίθετα για την περίπτωση του Κόντε έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από την Ίντερ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!