Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AEK - Μπάνκι : «Μεγάλη και αδικαιολόγητη η διακοπή»

AEK – Μπάνκι : «Μεγάλη και αδικαιολόγητη η διακοπή»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για τη διακοπή του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι συνέβη χωρίς λόγο, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ ενόψει playoffs

Ο Λούκα Μπάνκι αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος λέγοντας πως έγινε χωρίς λόγο, ενώ στάθηκε και στις δυσκολίες που έχει για την ΑΕΚ η σειρά με τον Χολαργό.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης μίλησε για την ετοιμότητα που βρίσκεται η ομάδα του, ενώ στάθηκε στο πολύ καλό ρόστερ που διαθέτει ο Χολαργός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ:

«Επιτέλους τα πλέι οφ αρχίζουν αύριο, μετά από μία μεγάλη διακοπή, που έγινε χωρίς λόγο. Εμείς, αυτό το διάστημα από τη μία πλευρά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες σε φόρμα και από την άλλη, να ενσωματώσουμε ακόμη περισσότερο τους νέους παίκτες στο παιχνίδι μας.

Η δουλειά μας είναι να προσεγγίσουμε το πρώτο ματς της σειράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σεβόμαστε τον Χολαργό. Έχει αποδείξει με την πορεία του στην κανονική διάρκεια της περιόδου, αλλά και στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, ότι είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη σειρά αγώνων.

Περιμένουμε τους οπαδούς μας να έλθουν και να μας στηρίξουν αύριο. Ξέρουμε ότι μπορεί να τους έχει φύγει η όρεξη με τα όσα συμβαίνουν τελευταία, ωστόσο, τα πλέι οφ ξεκινούν και τους χρειαζόμαστε».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024