Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύργιος εν εξάλλω : Έβρισε, πέταξε καρέκλα και αποβλήθηκε

Κύργιος εν εξάλλω : Έβρισε, πέταξε καρέκλα και αποβλήθηκε

Ο αδιόρθωτος Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος τα έκανε μπάχαλο στον αγώνα με τον Κάσπερ Ρουντ και ανάγκασε τον chair umpire να τον αποβάλει – Ο 24χρονος τενίστας έβρισε τους θεατές, πέταξε καρέκλα και επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή

Την κατακραυγή της φίλαθλης κοινής γνώμης προκάλεσε για μια ακόμα φορά ο Νικ Κύργιος, με την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ, για τον δεύτερο γύρο του χωμάτινου masters της Ρώμης.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έγινε για μια ακόμα φορά πρωταγωνιστής για λάθος λόγους και με την εριστική συμπεριφορά του ανάγκασε τον chair umpire να τον αποβάλει από την αναμέτρηση!

Συγκεκριμένα, στην αρχή του τρίτου σετ και με το σκορ στο 1-2 υπέρ του Κάσπερ Ρουντ (6-3, 6-7 [5], 1-2), ο Νικ Κύργιος πήρε τις μπάλες για να σερβίρει, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν πρωτοφανές. Ο 24χρονος τενίστας έσπασε τη ρακέτα του και στη συνέχεια εκτόξευσε μια καρέκλα στο κορτ, ενώ παράλληλα έβρισε τους θεατές και επιτέθηκε φραστικά στον chair umpire. Μάλιστα, απευθυνόμενος στα μέλη του προπονητικού τιμ, φέρεται να είπε: «Κάθομαι και δίνω το 100% του εαυτού μου και είναι δύο ηλίθιοι εδώ. Έχω τελειώσει».

Το ξέσπασμα του Νικ Κύργιου προκάλεσε πανικό στο κορτ, με τον διαιτητή να τον αποβάλει με συνοπτικές διαδικασίες και τον Νορβηγό να παίρνει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Ο 24χρονος τενίστας με την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του μπήκε για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο των ανθρώπων της ATP και αναμένεται να τιμωρηθεί αυστηρά.

Ποια θα είναι η ποινή του θα τη μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι έγινε για μια ακόμα φορά πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ειδησιογραφία σάιτ και όχι για κάποια μεγάλη νίκη που σημείωσε…

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024