Με τις μνήμες του τελευταίου Δ. Σ. του ΕΣΑΚΕ να είναι νωπές και τις 13 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος να αποφασίζουν για τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ, εκκρεμεί μια απόφαση που μπορεί να διαταράξει όλες τις ισορροπίες.

Ποια είναι αυτή; Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή του Ολυμπιακού για την περιβόητη υπόθεση της… παρανομίας της ΚΕΔ με τον ορισμό των διαιτητών της 26ης στροφής της Basket League.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν προσφύγει στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών κατά του κύρους της κλήρωσης των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου και σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου αναμένεται να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί αυτή χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα έχουμε και άμεσα αποτελέσματα. Δεν θα είναι απίθανο να βγει πάντως γρήγορα η απόφαση ώστε να αποφευχθεί κάθε φιάσκο αναφορικά με τα πλέι οφ της Betshop Basket League, καθώς υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η 26η αγωνιστική και το ΑΣΕΑΔ να αναγκάσει τις ομάδες να αγωνιστούν ξανά.

Σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, τότε τα πλέι οφ θα γίνουν κανονικά ανάμεσα στις ομάδες που έχουν πάρει το… εισιτήριο για την εν λόγω φάση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο