Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σε λίγο θα αρνηθεί και ο Τσίπρας την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ»: Πάρτι στο Twitter με τους υποψήφιους δημάρχους

«Σε λίγο θα αρνηθεί και ο Τσίπρας την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ»: Πάρτι στο Twitter με τους υποψήφιους δημάρχους

Δημιουργώντας το hashtag #ουτε_να_τους_ξερουν, οι χρήστες του μέσου με αιχμηρά σχόλια έβαλαν στο στόχαστρο τόσο τη γκάφα της Κουμουνδούρου όσο και κάποιους από τους υποψηφίους, οι οποίοι κατά το παρελθόν βρίσκονταν υπό τη σκέπη του ΣΥΡΙΖΑ

Στην επιφάνεια, και μάλιστα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, βγήκε μόλις λίγες ημέρες πριν τις εκλογές η δυσκολία του ΣΥΡΙΖΑ να βρει ισχυρά ερείσματα στις τοπικές κοινωνίες.

Παραμονές των εκλογών, η Κουμουνδούρου εξέδωσε ανακοίνωση η οποία έδινε το «χρίσμα» σε υποψήφιους δημάρχους ανά την Ελλάδα. Ωστόσο, είχε υπολογίσει χωρίς… τον ξενοδόχο με αποτέλεσμα η όλη επιχείρηση «κηδεμονοποίησης» να γυρίσει μπούμερανγκ. Κι αυτό, διότι άμεσα υπήρξαν αντιδράσεις και μπαράζ διαψεύσεων, με τις πιο ηχηρές να είναι αυτές των δύο αντιπεριφερειαρχών της Ρένας Δούρου στον βόρειο και ανατολικό τομέα. Ο λόγος για τους Γιώργο Καραμέρο, υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, και Πέτρο Φιλίππου, που διεκδικεί εκ νέου τον Δήμο Σαρωνικού.

Πέραν αυτών όμως, σε ανάλογο ύφος κινήθηκαν και ανακοινώσεις άλλων υποψήφιων δημάρχων, αναδεικνύοντας το ευρύτερο πολιτικό πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο.

Από την Κουμουνδούρου αναγκάστηκαν αμέσως σε απολογητικές ανακοινώσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων αναφερόταν πως το κάλεσμα «δηλώνει την εκτίμηση στα πρόσωπα των υποψηφίων και δεν δηλώνει σε καμία περίπτωση σχέση κομματικής εξάρτησης». Ωστόσο ήταν ήδη αργά, διότι η αδυναμία του κόμματος να αποκτήσει κομματικό μηχανισμό ανάλογο μεγάλου κόμματος στην τοπική κοινωνία είχε έρθει στην επιφάνεια με τον πιο περίτρανο τρόπο.

Ασχολίαστη την άρνηση της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά δε θα μπορούσαν να αφήσουν και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι έστησαν το δικό τους «πάρτι».

Δημιουργώντας το hashtag #ουτε_να_τους_ξερουν, οι χρήστες του μέσου με αιχμηρά σχόλια έβαλαν στο στόχαστρο τόσο τη γκάφα της Κουμουνδούρου όσο και κάποιους από τους υποψηφίους, οι οποίοι κατά το παρελθόν βρίσκονταν υπό τη σκέπη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε κάποια από τα καλύτερα tweets:

https://twitter.com/RTChadoulis/status/1128753944933621762

https://twitter.com/drunktank5/status/1128599634752999425

https://twitter.com/drunktank5/status/1128580649659637761

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024