Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο-σοκ : Αστυνομικός σκοτώνει εν ψυχρώ γυναίκα που του φωνάζει ότι είναι έγκυος

Βίντεο-σοκ : Αστυνομικός σκοτώνει εν ψυχρώ γυναίκα που του φωνάζει ότι είναι έγκυος

Συγκλονίζει το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει αστυνομικό σε πόλη του Τέξας των ΗΠΑ να πυροβολεί και να σκοτώνει εν ψυχρώ γυναίκα που του φωνάζει ότι είναι έγκυος.

Η Πάμελα Τέρνερ, 44 χρόνων, πέφτει στο έδαφος και ακούγεται να φωνάζει στον αστυνομικό: «Δεν σου έκανα τίποτα», «Είμαι έγκυος».

Αμέσως μετά ακούγονται πυροβολισμοί. Ο αστυνομικός έχει βγάλει το όπλο του και καθώς βρίσκεται όρθιος, πάνω από τη γυναίκα, την εκτελεί εν ψυχρώ…

Η 44χρονη Πάμελα Τέρνερ

Οι σκληρές εικόνες που περιέχονται σε βίντεο αυτόπτη μάρτυρα κάνουν από το βράδυ της Τρίτης τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας σοκ.

Με προϋπηρεσία 11 ετών

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (22.40 τοπική ώρα) στην πόλη Μπέιταουν του Τέξας.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα της πόλης και έχει προϋπηρεσία 11 ετών προσεγγίζει τη 44χρονη γυναίκα και επιχειρεί να την ακινητοποιήσει καθώς σε βάρος της είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απείθαρχη συμπεριφορά λόγω μέθης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πρόκληση σωματικής βλάβης και διατάραξη της τάξης.

Η Τέρνερ αντιστέκεται στην προσπάθεια του αστυνομικού να της περάσει χειροπέδες, λέγοντάς του ότι επέστρεφε σπίτι της και ζητώντας του να μην την παρενοχλεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Στην προσπάθεια του οργάνου της τάξης να της περάσει χειροπέδες και της 44χρονης να του αντισταθεί, η τελευταία πέφτει στο έδαφος.

Πυροβολεί εν ψυχρώ…

Ο αστυνομικός βρίσκεται από πάνω της και επιχειρεί να την ακινητοποιήσει. Εκείνη αντιστέκεται και τότε αυτός βγάζει το όπλο του από τη θήκη και την πυροβολεί εν ψυχρώ…

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας, ο αστυνομικός πυροβόλησε επειδή η 44χρονη γυναίκα του απέσπασε το όπλο ηλεκτροσόκ και το χρησιμοποίησε εναντίον του. Επιβεβαίωσε, επίσης, ότι δεν ήταν έγκυος, όπως η ίδια ισχυριζόταν.

Τι λέει η αδελφή της άτυχης γυναίκας

Η αδελφή της Τέρνερ, Αντουανέτα, δήλωσε ότι η 44χρονη είχε δύο ενήλικα παιδιά και ακολουθούσε θεραπεία για τη σχιζοφρένεια.

Είπε, επίσης, ότι η αδελφή της δεν ήταν έγκυος, αλλά απαντήσεις σε αυτό μπορεί να δώσει μόνο η ιατροδικαστική εξέταση.

Γείτονες της άτυχης Πάμελα Τέρνερ δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης ότι η 44χρονη γυναίκα δεν ενοχλούσε κανέναν. «Ζούσε με το σκυλί της» και τη βλέπαμε να πηγαίνει βόλτα μαζί του και να βγάζει τα σκουπίδια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024