Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πετρέας: «Θα κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό»

Πετρέας: «Θα κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό»

Η εθνική ομάδα βόλεϊ Ανδρών πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό του Ρέντη με τον αρχηγό της Γαλανόλευκης να σχολιάζει την προσπάθεια της ομάδας

Με πρώτο στόχο την άνοδο από το Silver European League στο Golden, αλλά και την διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, η εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών άρχισε την προετοιμασία της. Το παρών έδωσε και ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας, ο αναφέρθηκε στους στόχους της Γαλανόλευκης.

Ο κεντρικός και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Γιώργος Πετρέας δήλωσε τα εξής:

«Αν και οι περισσότεροι τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας με τις ομάδες μας πριν λίγες ημέρες, όλοι μας ερχόμαστε στην Εθνική με χαμόγελο και όρεξη για δουλειά. Συνεχίζουμε στο ίδιο οικογενειακό κλίμα που υπήρχε και πέρσι για να πάμε φέτος ακόμα ψηλότερα.

Από την στιγμή που περάσαμε στο Ευρωπαϊκό, ανυπομονούμε να λάβουμε μέρος, όμως πρώτα έχουμε μπροστά μας το Silver European League. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί μπορούμε, για να προετοιμαστούμε παράλληλα και για το Ευρωπαϊκό.

Σιγά-σιγά θα επανέλθουν και τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιους τραυματισμούς και μέρα με την μέρα θα γίνουμε ίδια ομάδα με πέρσι. Θα κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, για τον κόσμο που μας βλέπει αλλά και για τους εαυτούς μας».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024