Με πρώτο στόχο την άνοδο από το Silver European League στο Golden, αλλά και την διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, η εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών άρχισε την προετοιμασία της. Το παρών έδωσε και ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας, ο αναφέρθηκε στους στόχους της Γαλανόλευκης.

Ο κεντρικός και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Γιώργος Πετρέας δήλωσε τα εξής:

«Αν και οι περισσότεροι τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας με τις ομάδες μας πριν λίγες ημέρες, όλοι μας ερχόμαστε στην Εθνική με χαμόγελο και όρεξη για δουλειά. Συνεχίζουμε στο ίδιο οικογενειακό κλίμα που υπήρχε και πέρσι για να πάμε φέτος ακόμα ψηλότερα.

Από την στιγμή που περάσαμε στο Ευρωπαϊκό, ανυπομονούμε να λάβουμε μέρος, όμως πρώτα έχουμε μπροστά μας το Silver European League. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί μπορούμε, για να προετοιμαστούμε παράλληλα και για το Ευρωπαϊκό.

Σιγά-σιγά θα επανέλθουν και τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιους τραυματισμούς και μέρα με την μέρα θα γίνουμε ίδια ομάδα με πέρσι. Θα κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, για τον κόσμο που μας βλέπει αλλά και για τους εαυτούς μας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο